Nieuw album Alquin

Nieuw album Alquin

Tournee vanaf oktober

Na een aantal maanden opnemen in The Park Studio in Amsterdam is het nieuwe album van Alquin af. Vier jaar na de release van de vorige plaat ‘Blue Planet’ komt Alquin nu met ‘Sailors and Sinners’, dat.....meer »»

Guitar Experience 8

29 augustus in Beeld en Geluid in Hilversum

Onverdroten programmeren ze voort, de enthousiaste mensen van de Stichting Gitaar uit Hilversum. En niet zonder resultaat: zaterdag 29 augustus belooft een interessante Guitar Experience te bieden, in.....meer »»

Landgenoot Eltjo Haselhoff tussen de Wereldtop

Landgenoot en fingerstyler Eltjo Haselhoff heeft wederom een sterke troef uitgespeeld met zijn bijdrage aan het zojuist verschenen Amerikaanse gitaaralbum: "Poppin' Guitars", een tribuut aan The Sherm.....meer »»

Zweedse bassist Marcel Jacob pleegt zelfmoord

Talisman- en ex-Malmsteen-bandlid werd alom gewaardeerd

Op 21 juli heeft de Zweedse bassist Marcel Jacob thuis in zijn woonplaats Stockholm een eind aan zijn leven gemaakt. Hij was 45 jaar oud. Volgens zijn website had hij al lang last van een slechte gezo.....meer »»

Taylor Roadshow 2009

In september in Nederland en België

Ook dit jaar komt Taylor weer met zijn Roadshow bij verschillende dealers in Europa op bezoek. Naast Duitsland zal de Roadshow deze keer ook Nederland en België aandoen. Tijdens deze evenementen kun j.....meer »»

Muziekprogramma Into The Great Wide Open rond

Nieuw driedaags festival op Vlieland

Met Loney Dear, Tom Pintens, Lea, The Eve, Helter Skelter (dj’s St. Paul & Quasimodo) en het ‘Vlieland presenteert’-programma is de muziekprogrammering van Into The Great Wide Open, het nieuwe meerdaa.....meer »»

Musik in Berlin

Excursie en boek over muziekgeschiedenis Berlijn

‘Musik in Berlin’ is een project van promotie- en educatiebureau Sowieso 030 van de Nederlandse Evelyne Levêke, tot voorkort ook werkzaam in Utrecht. Het is een excursie over de muziekgeschiedenis van.....meer »»

Rockabilly deel 2

Audio bij workshop Gitarist 221

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 221 van augustus 2009 vind je deel 2 van de workshop rockabilly. In deze aflevering worden de technieken die je vorige maand hebt kunnen leren, zoals tweeklanken, akko.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken