Guitar Experience 4

Guitar Experience 4

21 maart in Hilversum

‘Een super gitaarfeest’, noemt de organisatie het. Op zaterdag 21 maart wordt in het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum de vierde editie van de Guit.....meer »»

Zeldzame gitaar Roy Rogers geveild

Christie’s veilt unieke Martin OM-45 Deluxe

Het New Yorkse veilinghuis Christie’s veilt op 3 april de oude gitaar van Roy Rogers. Het gaat om een zeer zeldzame Martin OM-45 Deluxe akoestische gitaar, die in 1930 door CF Martin & Co. gebouwd wer.....meer »»

Wereldrecord Jeff Aug

Zes optredens in verschillende landen binnen 24 uur

Gitarist Jeff Aug heeft afgelopen weekend een wereldrecord gevestigd door binnen vierentwintig uur in zes verschillende landen op te treden. Zijn ‘wereldrecordtournee’ begon op 13 maart om zeven uur ’.....meer »»

Tim Akkerman stapt uit Di-Rect

Zanger-gitarist concentreert zich op solocarrière

De Haagse rockband Di-Rect moet het na hun huidige theatertour stellen zonder zanger-gitarist Tim Akkerman. Dat heeft de band laten weten tijdens een persconferentie......meer »»

ArtEZ start met master Muziekprogrammering

Het ArtEZ Conservatorium start in het studiejaar 2009/2010 met de nieuwe masteropleiding Muziekprogrammering. Het is de eerste masteropleiding op dit gebied. De opleiding is tot stand gekomen in nauwe.....meer »»

Aanmeldingen Grote Prijs van Nederland '09 gestart

Inschrijven kan nog tot en met 12 april

Vanaf vandaag (9 maart) tot en met 12 april kunnen talentvolle en ambitieuze muzikanten, bands, mc’s en producers zich aanmelden voor het nieuwe seizoen van de Grote Prijs van Nederland (GPNL)......meer »»

Programma Guitar Recording Event 22 maart

GTRec bij SAE: alles over gitaar opnemen in de studio

Op zondag 22 maart vindt het eerste Guitar Recording Event plaats op het SAE Institute in Amsterdam. Hét evenement voor serieuze gitaristen die alles willen weten over home- en studiorecording met de .....meer »»

Tourupdate Stef Burns vanuit Italië

Live dvd optreden Turijn in de maak - bekijk de video van Space Time

Sinds 25 februari is Stef Burns weer op tour in Italië met bassist Walter Latupeirissa en drummer Juan van Emmerloot. Op de vroege zaterdagmorgen van 7 maart spraken we de bandleider voor een kleine u.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken