Open podium: The Beatles - Here Comes The Sun

Open podium: The Beatles - Here Comes The Sun

Audio bij deze nieuwe workshop in Gitarist 362

In Gitarist 362, mei 2021 vind je akkoorddiagrammen, akkoordenschema, tekst en licks bij deze workshop. Pak je akoestische gitaar en capo en geniet van de prachtige arpeggio’s van deze zonnige klass.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 362

In Gitarist 362, mei 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsniveau.....meer »»

Video bij de PRS test in Gitarist 362

De Custom 24 & 24-08 bewijzen opnieuw dat de SE-reeks van PRS almaar beter wordt

De test van de PRS SE Custom 24 & 24-08 uit Gitarist 362, mei 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Nieuwe Squier Contemporary gitaren en Fender ’68 Custom versterkers

Betaalbare gitaren met moderne specs

Dubbel nieuws van Fender, want deze maand komen nieuwe gitaren uit via Squier en wordt de reeks van ’68 Custom versterkers uitgebreid......meer »»

Release van de Week: Mark Lettieri - Deep: The Baritone Sessions, Vol. 2

Vandaag verschenen - 16 april 2021

Mark Lettieri's nieuwe album is een vervolg op de in 2019 verschenen Deep: The Baritone Sessions. En dat betekent dat Lettieri opnieuw veel lage funky riffs uit zijn baritongitaren tovert. Toch is dit.....meer »»

Flux Popschool Masterclass met Rosenberg, Goudsmit en Hoeke

Interview door Simone van Straten te volgen via livestream

Op zaterdag 17 april zijn Stochelo Rosenberg, Anton Goudsmit en Ruben Hoeke te gast bij de Flux Popschool Masterclass. Het interview wordt verzorgd door gitariste en songwriter Simone van Straten voor.....meer »»

Slimme boost

Vertex Boost MkII

Vertex brengt een tweede versie uit van zijn boostpedaal. De MkII is kleiner dan zijn voorganger en heeft een paar slimme functies......meer »»

Nieuwe Jackson Misha Mansoor signaturemodellen

Zes- en zevensnarig en beide met EverTune brug

Jackson breidt Misha Mansoors lijn van signaturegitaren uit met een zes- en zevensnarig model, beide uitgerust met een EverTune brug. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken