Bijles gitaaronderhoud met Guitar Tech Tips van Thomann

Bijles gitaaronderhoud met Guitar Tech Tips van Thomann

Zelf gitaar onderhouden aan de hand van video’s

Geef iemand een vis en er kan één dag gegeten worden. Leer iemand om te vissen en er is voor altijd genoeg te eten. Daar is vast ook een versie van die over muzikanten gaat. Als het aan Thomann ligt.....meer »»

Bij een abonnement Gitarist nu Musicmaker als welkomstcadeau!

Of bestel Gitarist april los bij ons voor 7,50 - of de twee nieuwste edities voor 9,90!

Gitarist 361, april 2021, is nu uit! Je kan deze editie bestellen via onze webshop muziekmagazines.nl. Als je de vorige editie gemist hebt omdat de winkels in Nederland dicht waren, kun je die ook s.....meer »»

Gitarist Ruben Hoeke helpt kwetsbare kinderen aan een gratis gitaar

'Geef een gitaar aan een kind'

Met een facebookactie hoopt gitarist Ruben Hoeke zoveel mogelijk kinderen een gitaar te kunnen geven. Hij startte de actie, omdat hij zelf vond dat hij er wel wat uit zijn collectie kon missen. Inmidd.....meer »»

Yvette Young wil altijd beter worden

Playthrough, live in de studio, demo Ibanez signaturegitaar en meer extra's bij het interview in Gitarist 361, april 2021

De laatste jaren hebben we de opmars van een aantal bijzondere talenten meegemaakt, elk van hen op zoek naar een eigen identiteit op het instrument. Een van de meest spraakmakende is Yvette Young. In .....meer »»

Tom Petty SJ-200 Wildflower signaturegitaar

Gebouwd in de Gibson Acoustic Custom Shop in Montana

Hoewel de slagplaat je misschien doet denken aan Kiss, maakte Gibson toch echt ter ere van Tom Petty een speciale 'Tom Petty SJ-200 Wildflower' akoestische gitaar. De gitaar is geïnspireerd door de g.....meer »»

Jamtrack: reggae

Audio bij de workshop in Gitarist 361

In Gitarist 361, april 2021 vind je de toonladders, akkoorddiagrammen en akkoordenschema bij deze workshop. Ontspan en geniet van de sound van Jamaica met onze backingtrack in reggaestijl......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 361

In Gitarist 361, april 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnive.....meer »»

Release van de week: Anton Goudsmit - Ton Petit

Vandaag verschenen - 5 maart 2021

Samen met bassist Sean Fasciani en drummer Tim Hennekes nam jazzgitarist Anton Goudsmit in de zomer van 2020 het album Ton Petit op in de Amsterdamse Warning Studios. Het resultaat bevat zes stukken w.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken