Line 6 HX Stomp XL en POD Go Wireless

Line 6 HX Stomp XL en POD Go Wireless

Nieuwe producten van Line 6

De Line 6 HX Stomp is een populair multieffect dat je door zijn compacte formaat makkelijk aan je pedalboard kan toevoegen. Met zijn drie voetschakelaars staat hij wel ver af van de grotere Helix Floo.....meer »»

Recap ESNS showcases - kijk ze terug, met o.a. Typhoon x Sven Hammond, Nana Adjoa en Lous and the Yazuka

Verslagen en video's van een schitterende online-editie van Eurosonic Noorderslag - 13-16 januari 2021

Elke avond tientallen showcases van woensdag 13 januari tot en met zaterdag 16 januari, waren gratis te volgen via de livestream vanaf vier podia tegelijk. En voor professionals overdag de conferentie.....meer »»

Source Audio SA250 Ultrawave Processor

Moderne digitale multibandprocessor

Als we het hebben over digitale pedalen kan je een verdeling maken tussen merken die klassieke sounds nabootsen en merken die met de digitale techniek nieuwe mogelijkheden en sounds creĆ«ren......meer »»

Fender Acoustasonic Jazzmaster

De nieuwste gitaar in de Acoustasonic lijn van Fender

Na de Stratocaster en de Telecaster, maakt Fender nu ook een Acoustasonic Jazzmaster. Het lijkt erop dat dit model sterk zal verschillen van de vorige twee, natuurlijk in uiterlijk, maar ook in geluid.....meer »»

Akoestische gitaren van Javatar

Nieuwe Nederlandse gitaren gemaakt in Indonesiƫ

Homestead, het akoestische merk uit Heemstede, introduceert met de Javatar gitaren een nieuw merk in de prijsklasse onder de duizend euro. De naam is een samenvoeging van Java (waar de gitaar geproduc.....meer »»

DeWolff's Nonagon Marathon - Livestreams van alle albums

Van zondag 14 tot en met dinsdag 23 maart

Na de succesvolle stream van de albumreleaseshow van het Wolffpack album op 5 februari, gaat DeWolff opnieuw vanuit TivoliVredenburg livestreams verzorgen, dit keer in het megaproject Nonagon Marathon.....meer »»

Gamechanger Audio 'Light Pedal'

Optische reverb met een echte veertank

Gamechanger Audio heeft zijn Light Pedal uitgebracht. Het bedrijf dat eerder met inventieve effectpedalen als de Plus Pedal en Plasma Pedal kwam, brengt met de Light Pedal een reverb uit......meer »»

Radar Love Dag - Eerbetoon aan Golden Earring - vandaag om 17.15 uur

Cesar Zuiderwijk over de totstandkoming van Radar Love

Met de aankondiging dat Golden Earring gaat stoppen nog vers in het geheugen, wordt de verjaardag van gitarist George Kooymans op een speciale manier gevierd. Donderdag 11 maart 2021 is uitgeroepen .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken