Release van de week: Firewind - Firewind

Release van de week: Firewind - Firewind

Vandaag verschenen - 15 mei 2020

Na het meesterlijke 'Immortals' (2017) zag Griekse meestergitarist Gus G zowel zanger Henning Basse als toetsenist Bob Katsionis de band verlaten. Tijd voor een nieuw begin dus, met 'Firewind' als eer.....meer »»

Experience PRS 2020 dit weekend online

Nu kan iedereen het beleven

Dit weekend zouden de deuren van de PRS fabriek in Stevensville, Maryland opengaan voor het Experience PRS 2020 evenement. Helaas kan dat feestje niet doorgaan zoals gepland, maar de Experience gaat w.....meer »»

Stel zelf je gitaar af onder leiding van een gitaarbouwer van Gibson

Gratis online begeleiding

Of je nu gitaar speelt of basgitaar, ukulele, banjo of mandoline en of het gaat om een elektrisch of akoestisch instrument, zolang je een Gibson, Epiphone, Kramer of Steinberger hebt, kan Gibson je gr.....meer »»

Release van de week: Singor - Travel Light

Vandaag verschenen: 1 mei 2020

Het zijn drukke tijden voor Marcel Singor. Sinds kort zit hij in de liveband van de legendarische voormalig Marillion-zanger Fish en eind maart verschenen twee livealbums waar hij op speelt: een van A.....meer »»

Souldier en d'Addario/Evans in de mondkapjes

De muziekindustrie reageert op deze bijzondere tijd.

Het doet ons een beetje denken aan verhalen die we lezen over de oorlog, waarin fabrikanten noodgedwongen omschakelden op het maken van andere producten. Deze coronatijd is ook een bijzondere tijd en .....meer »»

Compadre: de analoge compressor/boost van Strymon

Ideale eerste pedaal op je pedalboard

Strymon brengt met de Compadre een compressor- en boostpedaal uit, die je veel klankopties geeft aan het begin van je signaalketen......meer »»

David Ellefson 30th Anniversary Concert Bass CBX V

Bassist en bouwer vieren 30 jaar samenwerking.

Het is een bekend gezicht, David Ellefson met een Jackson bas op het podium met Megadeath. Deze samenwerking is nu 30 jaar jong, tijd om te vieren!.....meer »»

Koop een Taylor en krijg een Baby...eh...Taylor!

Taylor Days Europe

De lenteactie van Taylor Guitars is dit keer wel heel leuk: bij aankoop van een Taylor gitaar krijg je een Baby Taylor cadeau!Actie loopt tot 3 mei 2020! .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken