Gitarist zoekt gitaar

Eeuwige trouw aan een ES-335

Artist news 12-06-2007 11:13

Zaterdag 28 april is de 29 jarige inwoner van Louisville, Kentucky, Cory Moore, officieel in het huwelijksbootje gestapt met zijn Gibson ES-335. Het huwelijk werd voltrokken in de Universal Life Church in aanwezigheid van een aantal vrienden en kennissen.

De ceremonie werd gekenmerkt door een aantal traditionele zaken zoals de zelf geschreven huwelijksbelofte: ”Ik Cory Moore neem jou, Roxanne (de naam die Moore aan zijn gitaar gaf) om voor de rest van mijn leven te rocken.”
“De dag dat ik haar kreeg wist ik dat ze de ware was”, vertelt een gelukkige bruidegom. “Ik weet dat het raar klinkt, maar ik houd zielsveel van haar en wilde het officieel maken.”

Deze kwestie roept natuurlijk de vraag over monogamie op. En ja, Moore heeft plechtig beloofd om alle anderen te vergeten. “Ik zal alleen op de ES-335 spelen, ze is perfect.”

Het is geen verrassing dat dit Moore’s eerste huwelijk is. Hij heeft geen kinderen. Op de vraag of er in de toekomst misschien een Les Paul Junior op komst is moest hij hartelijk lachen. “Dat zou natuurlijk te gek zijn”.

zoeken
zoeken