aanmelden
Franco Morone op Guitar Academy Dinner Show
Italiaans-Keltische fingerstyle gitarist in intieme workshop
Events 21-10-2014 14:10
Vrijdag 24 oktober 2014 is Franco Morone te gast op de Dinner Show van de Guitar Academy in de Badcuyp in Amsterdam. Hij is een fantastische, lyrische Italiaans-Keltische fingerstyle gitarist. Hij treedt op met buitengewoon veel gevoel. De magische ritmes, volle lyrische stukken en de mediterrane warmte maken Franco Morone een geliefd artiest. Daarnaast is Franco ook de schrijver van veel educatieve boeken en methodes die een voorbeeld zijn voor nieuwe generaties gitaristen. De ambiance van de dinner shows van Guitar Academy is intiem en educatief. Een warme aanrader van Gitarist.

De Italiaan Franco Morone is te gast in de Guitar Academy Dinner Show. Franco is een legende in Italië en hij wordt beschouwd als een van de meest interessante gitaristen op het internationale toneel. Hij combineert traditionele Keltische arrangementen, oude melodieen, de blues met zijn Italiaanse roots.


Persoonlijke ontmoeting
De Guitar Academy geeft jou de kans om Franco persoonlijk te ontmoeten in een gezellige sfeer in de Badcuyp in Amsterdam. Eerder waren Eric Vaarzon Morel, Stochelo Rosenberg, Tommy Emmanuel, Harry Sacksioni en Adam Rafferty te gast in deze intieme setting. Gitaristen uit de gitaarscene van de Guitar Academy die vaak meespelen tijdens de dinner shows: Wim den Herder, Lars de Rijck, Steven van der Hoeven, Ron Baggerman, Vera Stakenborg, Karlijn Langendijk, Cavit Evren en Eddie van der Meer.

Vrijdag 24 oktober, 16:00 Workshop € 15,- 18:00 Diner € 10,- 19:30 Concert € 15,-; Badcuyp, Eerste Sweelinckstraat 10, Amsterdam

 Voor meer informatie en tickets, klik hier.