Win de allereerste Jimi Hendrix Award!

Win de allereerste Jimi Hendrix Award!

Contest voor gitaristen tot en met 21 jaar

Jimi Hendrix is onsterfelijk. Toch zal het op 18 september 50 jaar geleden zijn dat hij is overleden. Maar hij leeft natuurlijk voort, zeker ook bij jonge gitaristen. Ben je ook een Hendrix-fan, heb.....meer »»

Muzikantenevent No Man's Land in TivoliVredenburg - 27-11-2019

Musicmaker geeft advies, host het Musicmaker Demopanel en organiseert de Songwriting workout met Marike Jager

Wil je je laten inspireren door ervaren muzikanten en profs uit de muziekbusiness, je demo laten beoordelen en sowieso een leerzame middag beleven? Kom dan woensdagmiddag 27 november naar No Man’s L.....meer »»

Live verslag Amsterdam Guitar Heaven in Q-Factory Amsterdam

Bekijk hier live streams en verslagen vanaf het event

Gitaarschool Nederland, EGTA, Guitar Matrix, De Bassist en Gitarist presenteren Amsterdam Guitar Heaven op zaterdag 13 oktober, Q-Factory Amsterdam. .....meer »»

Gitaar spelen als Jimi Hendrix? Kom 2-11 naar de clinic met Randy Hansen!

Tijdens Amsterdam Guitar Heaven in Q-Factory Amsterdam, zaterdagmiddag 2 november

Zaterdagavond 2 november speelt Randy Hansen met zijn band het inmiddels uitverkochte ‘50 Years Jimi Hendrix at Woodstock’-concert in Q-Factory Amsterdam. Maar ’s middags kan je een clinic volge.....meer »»

Amsterdam Guitar Heaven in Q-Factory Amsterdam - 2 november 2019

Workshopfestival en bas- en gitaarbeurs - met Leif de Leeuw, David Hollestelle, Ivo Severijns, René van Barneveld en vele anderen

Een middag lang clinics en workshops voor bas en gitaar, met Randy Hansen, David Hollestelle, Ivo Severijns, Leif de Leeuw, Jay-Tee Teterissa, René van Barneveld, Chris Latul, Michiel Roelse, Joep Vu.....meer »»

Q-Factory open dag za 21 september - met Aquarium Sessions Will & The People en veel meer

Kom kijken bij ons op de redactie!

Muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam bestaat deze maand september 5 jaar! Dat betekent een maand lang feest. Op 5 september opende Candy Dulfer de jubileummaand met een exclusieve show, op 28 se.....meer »»

Aquarium Sessions miniconcerten, video-interviews en tutorials

Binnenkort Jett Rebel en Will & The People

Onze redactie houdt kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. In het redactiekantoor is er een kleine ruimte die vanwege de grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. In die karakte.....meer »»

Q-Factory 5 jaar jubileummaand - open dag za 21 september

Met Candy Dulfer, Will &The People en Jett Rebel

Cultureel centrum Q-Factory in Amsterdam bestaat in september 5 jaar! Dat betekent een maand lang feest. Op 5 september opent Candy Dulfer de jubileummaand met een exclusieve show met gasten Trijntje .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken