Meer dan 70 merken op de gitaar-en basbeurs van de Bridge Guitar Convention + masterclasses en workshops zaterdag 1 juni in Eindhoven

Meer dan 70 merken op de gitaar-en basbeurs van de Bridge Guitar Convention + masterclasses en workshops zaterdag 1 juni in Eindhoven

Masterclasses van 's werelds beste gitaristen en een wervelende gitaar- en basbeurs in Muziekgebouw Eindhoven

De Bridge Guitar Convention is gitaar- en basbeurs met masterclasses in één. Op elke vierkante meter van Muziekgebouw Eindhoven vind je gitaren, bassen, versterkers en effecten bij de stands van tie.....meer »»

Doe mee aan de workshops op de Bridge Guitar Convention, zaterdag 1 juni, Muziekgebouw Eindhoven

Workshops Modern Songwriting, Rock Guitar Orchestra en Shoegaze Soundscapes

Het is bijna zover. De 2e editie van de Bridge Guitar Convention staat voor de deur in Muziekgebouw Eindhoven. Op zaterdag 1 juni presenteren we naast een geweldig programma van masterclasses en heel .....meer »»

Masterclass én concert Matteo Mancuso op Bridge Guitar Festival zaterdag 1 juni

In de middag masterclass voor Yamaha, ’s avonds concert met zijn band

Hij is dé gitarist van het moment. Matteo Mancuso (27) oogst wereldwijd lof voor zijn waanzinnige innovatieve techniek. Hij combineert elementen van shred, jazz en klassiek in een complexe stijl, die.....meer »»

Komende woensdag start het Bridge Guitar Festival - wo 29 mei t/m zo 2 juni 2024 in Eindhoven

Bridge Around Town, Bridge Guitar Convention - tientallen concerten, gitaar- en basbeurs, masterclasses, workshops en meer

Vorig jaar was het Bridge Guitar Festival Eindhoven een eclatant succes. Voor de komende editie doet Bridge er nog een schepje bovenop. Bridge staat voor ‘5 Days Of Everything Guitar’ en met ‘.....meer »»

Masterclass Jon Gomm op de Bridge Guitar Convention zaterdag 1 juni 13.00-13.45

‘s Werelds meest innovatieve fingerstyle gitarist komt naar Muziekgebouw Eindhoven

Gitarist is een van de organisatoren van de Guitar Convention tijdens het Bridge Guitar Festival in Eindhoven. We presenteren daar met veel trots de Ibanez masterclass met de waanzinnig virtuoze Brits.....meer »»

Halve Finales Mentos Grote Prijs van Nederland

De legendarische competitie keerde vorig jaar terug, en voor het tweede jaar komen de halve finales er nu aan: 3 mei en 18 mei. .....meer »»

Nieuwe editie Muzikantendag

zaterdag 1 juni in de Melkweg Amsterdam

Een nieuwe editie van de Muzikantendag! Zaterdag 1 juni is het zaak je in de Melkweg in Amsterdam te vervoegen......meer »»

Bert Meulendijk in een nieuwe aflevering van Ed Struijlaart's 'Gitaarmannen - De Podcast'

‘Ik ben een enorme plectrumfreak’

Bij uitkomen van de mei-editie van Gitarist verschijnt de 66e aflevering van 'Gitaarmannen - De Podcast', met dit keer Bert Meulendijk, de sessiegitarist met een enorme palmares, én zijn eigen Kemper.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken