Make Music Now! Internationale Dag van de Muziek: woensdag 21 juni 2023

Make Music Now! Internationale Dag van de Muziek: woensdag 21 juni 2023

Gratis muzieklessen en andere activiteiten in tal van muziekwinkels in Nederland en België

Op 21 juni vieren we de Internationale Dag van de Muziek met gratis muzieklessen in tal van muziekwinkels in Nederland en België: drumlessen, gitaarlessen, baslessen, zangworkshops, djembéworkshops,.....meer »»

Muzikantendag zaterdag 27 mei in de Melkweg - uitverkocht

Natuurlijk met demospreekuur, clinics en panels

Zaterdag 27 mei 2023 kunnen ambitieuze muzikanten zich laten ontdekken, nieuwe kennis opdoen en andere muzikanten en professionals uit de muziekindustrie ontmoeten. Het is dé plek om informatie in te.....meer »»

Afsluitend festival Snarenplukkers in Wild Verband zondag 28 mei 2023

BJ Baartmans presenteert in Cuijk een veelzijdige gitaardag

Een muzikale talkshow met de gitaar in de hoofdrol, gepresenteerd door BJ Baartmans. We hebben het afgelopen seizoen gevolgd in Gitarist en met onze StageCoach Sessions video’s. Het slotstuk van het.....meer »»

Guitar Inside - de talkshows op het Bridge Guitar Festival

Tijdens het Bridge Guitar Festival dat van 10 tot en met 14 mei plaatsvond in Eindhoven werden ook vier talkshows opgenomen die op het Youtubekanaal van Bridge Festival Eindhoven zijn gepubliceerd. We.....meer »»

Bruisende gitaarbeurs en zinderende workshops op Guitar Convention tijdens het Bridge Guitar Festival afgelopen weekend

Workshops van jazz tot metal en een beurs met vintage gitaren tot de nieuwste modellen en stapels effecten om uit te proberen

'Wat een heerlijk relaxte sfeer op deze beurs', riep iemand ons toe. 'Ik kreeg tranen in mijn ogen van het spel van Reinier Baas', zei iemand anders, zich naar huis reppend om uit te proberen wat hij .....meer »»

Gitaarbeurs met workshops op het Bridge Guitar Festival, met meer dan 70 merken + 10 workshops + Sjako! concert, 13 mei 2023

De Bridge Guitar Convention in Muziekgebouw Eindhoven, 11.00-17.30u

Je kan ze bewonderen, voelen, uitproberen en zelfs, als je wilt, aanschaffen. 20 standhouders presenteren maar liefst 76 merken gitaren, gitaarversterkers, gitaarsnaren en accessoires in het prachtige.....meer »»

13 mei 2023: Bridge Guitar Convention: 10 workshops, concert Sjako! en grote gitaarbeurs in Eindhoven

Onderdeel van het Bridge Guitar Festival Eindhoven: 10-14 mei

Van 10 tot 14 mei staat Brainport Regio Eindhoven in het teken van de gitaar: meer dan 50 concerten, van klassiek tot metal, van Stochelo Rosenberg tot Steve Vai, talkshow Guitar Inside, een Jeugd Git.....meer »»

Heroes Nights tonen breed palet van gitaarmuziek op het hoogste niveau

Leendert Haaksma, Vedran Mircetic, Menno Gootjes, Reinier Baas, Richard Hallebeek, Martijn van Iterson

Drie van de beste Nederlandse gitaristen openden woensdag 10 mei 2023 de eerste editie van het Bridge Guitar Festival in Eindhoven: Leendert Haaksma, Vedran Mircetic en Menno Gootjes. Het werd een wee.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken