Guitar Bootcamp Zomerkamp

Guitar Bootcamp Zomerkamp

Gitaarspelen en chillen in de Ardennen

Van zaterdag 20 t/m woensdag 26 juli vond alweer het tweede Guitar Bootcamp Zomerkamp plaats, opnieuw in Mellier, een prachtige locatie in de Belgische Ardennen. Gitaar Instituut Dordrecht (GID) organ.....meer »»

Vandaag en maandag - Sena Performers Guitar Week 23-24 juni

Twee festivaldagen in Bergen op Zoom inclusief uitreiking Sena Performers European Guitar Award

Pablo van de Poel, Eric Vaarzon Morel, Vedran Mirčetić, René van Barneveld en vele anderen komen zondagmiddag 23 juni naar het Markiezenhof in Bergen op Zoom voor workshops, Q&A’s en concerten. .....meer »»

Jared James Nichols 2019 Blackstar Clinic Tour 14-15 juni

Clincis en jams - in Boom, Leuven, Eindhoven en Amsterdam

Jared James Nichols is een Amerikaanse bluesrockgitarist en zanger, die er altijd met een high energy attitude tegenaan gaat. Als voorman van een powertrio zijn associaties met legendarische voorgange.....meer »»

Live verslag: Rockin The Blues 2019 in 013 Tilburg

Line-up: Kris Barras, Jonny Lang en Walter Trout

Zaterdag 1 juni 2019 stond in het teken van de blues, tenminste, als je aanwezig was bij poppodium 013 in Tilburg op het Rockin’ The Blues event, georganiseerd door Mascot Records. Gitarist was part.....meer »»

Muzikantendag 2019 in Melkweg, Amsterdam 18 mei

Volledig programma bekendgemaakt met drumclinic Tim van Delft, panels en natuurlijk het Demospreekuur!

De jaarlijkse Muzikantendag, georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, is dit jaar op zaterdag 18 mei. Op deze dag opent de Melkweg haar deuren voor muzikanten, producers, young professionals en iedere.....meer »»

Speciaal festival rondom de fretloze gitaar

Dutch Fretless Guitar Festival - 11 mei 2019 & 12 mei 2019 - Q-Factory Amsterdam

Het wordt alweer de 8e editie van dit bijzondere festival voor de fretloze gitaar. Voor het eerst vindt dit tweedaagse evenement met concerten en workshops plaats in Q-Factory Amsterdam, het muziekmak.....meer »»

Rockin the Blues festival met topgitaristen Walter Trout, Jonny Lang en Kris Barras

Zowel veteranen als fris talent te zien op de planken van 013

Op zaterdag 1 juni staat poppodium 013 in het teken van de bluesgitaar. Het Rockin the Blues festival, waar we met Gitarist partner van zijn, beleefde in 2018 al een succesvolle tour en de 2019 editie.....meer »»

Guitar Bootcamp Zomerkamp in Ardennen

20-25 juli 2019 - met Richard Hallebeek en Leif de Leeuw

Van 20 t/m 25 juli organiseert GID (Gitaar Instituut Dordrecht) weer een Zomerkamp in de Ardennen, een 6-daags evenement voor gitaristen en muziekliefhebbers van alle leeftijden (vanaf 15 jaar), nivea.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken