John Mayer's Sob Rock live

John Mayer's Sob Rock live

Extra's bij het exclusieve interview in Gitarist magazine

Met ‘Sob Rock’ maakte John Mayer een tribute-album voor de muziek die hem inspireerde in de jaren tachtig. In Gitarist 366, september 2021, presenteren we een exclusief interview met hem. Hier op .....meer »»

Interview met Jinjer bij verschijnen van hun nieuwe album

Tijd om de sound op te bouwen

Mede door de veelzijdige stem van zangeres Tatiana Shmailyuk is Jinjer een hit op YouTube geworden – de video van Pisces heeft inmiddels al meer dan 53 miljoen views. Maar misschien nog wel belangri.....meer »»

Op naar 30 Keymusic winkels

Jan 't Hoen over de aanpak van de Keymusic-keten die hij in 2019 overnam

Jan ’t Hoen kocht met zijn bedrijf twee jaar geleden de Keymusic-keten op. Anders dan je zou verwachten in tijden van corona en webwinkels is het aantal Keymusic-winkels sindsdien alleen maar gegroe.....meer »»

Video bij de Origin Effects test in Gitarist 365

RD Compact Hot Rod: RevivalDRIVE Compact met extra ballen

De test van de Origin Effects RD Compact Hot Rod uit Gitarist 365, augustus 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Video's met Rafael Devante Sinay bij Smandem., Gino Cochise, Jay Way en Latanya Alberto

Muzikale cosmopolitan

Rafael Devante Sinay speelde met maar liefst vier bands op Noorderslag 2021. Zijn optreden met Smandem. trok de aandacht van de Gitarist-redactie. Hun met hiphop en R&B doorspekte fusion heeft spannen.....meer »»

Nancy Wilson: verhalenverteller

Audio en video bij het interview in Gitarist 365

Nancy Wilson staat al zo’n vijftig jaar op het podium met Heart, maar hoewel haar zingende zus Ann al enkele soloalbums op haar naam heeft staan, kwam het er bij Nancy nooit van. Totdat dit jaar ‘.....meer »»

Open podium: Guns N’ Roses - Patience

Audio bij de workshop in Gitarist 365

In Gitarist 365, augustus 2021 vind je akkoorddiagrammen, akkoordenschema, tekst en licks bij deze workshop. Leer de introsolo van Slash en breng je akkoordenspel op een hoger niveau met een klassieke.....meer »»

Emily Wolfe: elke noot moet tellen

Audio en video bij het interview in Gitarist 365

Gewapend met een nieuwe signaturegitaar en een gigantische bak pedalen rockte Emily Wolfe haar experimentele tweede album vol. In Gitarist 365, augustus 2021 vertelt Emily over het veelzijdige ‘Outl.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken