Open podium: Queen - Crazy Little Thing Called Love

Open podium: Queen - Crazy Little Thing Called Love

Audio bij de workshop in Gitarist 371

In Gitarist 371, februari 2022 vind je de akkoorddiagrammen, akkoordenschema en tekst bij deze workshop. Meer dan een paar akkoorden en een vaste hand heb je voor deze meezinger van Freddie Mercury ni.....meer »»

Idles: ‘We zijn nu echte muzikanten geworden!’

Video en audio bij het interview in Gitarist 371

Met twee gitaristen die met nieuwe technieken en een mega verzameling effectpedalen experimenteren, heeft Idles zichzelf opnieuw uitgevonden. Gedwongen door de lockdown ging Engelands meest opwindende.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 371

In Gitarist 371, februari 2022 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Wolf in schaapskleren: Supro Delta King 12

Video bij de test in Gitarist 371, februari 2022

De test van de Supro Delta King 12 uit Gitarist 371, februari 2022 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken. Supro’s single-ended combo combineert een modern high-gain geluid .....meer »»

The Beatles: de 50 beste gitaarsongs in een Spotify playlist

Dit vinden gitaristen de meest opwindende, ontroerende en inspirerende gitaarnummers van de Fab Four

Geen band heeft meer mensen geïnspireerd om gitaar te gaan spelen dan The Beatles. Het viertal uit Liverpool kreeg onlangs opnieuw een prachtig eerbetoon met de driedelige docuserie ‘The Beatles: G.....meer »»

Hocus Pocus 50 jaar - De briljante riff en virtuoze solo's van Jan Akkerman - en First Reaction videos

Hocus Pocus kwam uit in 1971 - de live video van Midnight Special gaat nu in 2021 viral

Hocus Pocus is het iconische nummer van Focus dat inmiddels haar 50ste verjaardag viert. We staan stil bij het fenomenale spel van Jan Akkerman, onlangs 75 geworden, op zowel de studioversies als de b.....meer »»

De terugkeer van de PRS Studio

Video bij de test in Gitarist 370, januari 2022

De test van de PRS Studio uit Gitarist 370, januari 2022 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 370

In Gitarist 370, januari 20222 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken