Open podium: Johnny Cash - Personal Jesus

Open podium: Johnny Cash - Personal Jesus

Audio bij de workshop in Gitarist 368

In Gitarist 368, november 2021 vind je de akkoorddiagrammen, akkoordenschema, tekst en riff bij deze workshop. Leer hier de riff en akkoorden van een cover die de ‘Man in Black’ aan het eind van z.....meer »»

Exclusief! Video's rondom de release van Leendert Haaksma's 12 Combustions album

Video live in de studio en Geartalk met alle drie de muzikanten

Het is zijn eerste album onder eigen naam. Leendert Haaksma presenteert 15 oktober ‘12 Combustions’, een intens instrumentaal album met alleen eigen werk. Met Gitarist maakten we tijdens de opname.....meer »»

Mark Lettieri: cool, uniek & speciaal

Audio en video bij het interview in Gitarist 367

Mark Lettieri is een bezig baasje. Naast zijn werk met Snarky Puppy en de samenwerking met Cory Wong in de Fearless Flyers heeft hij zes albums op zijn eigen naam staan, waarvan de laatste, ‘Deep: T.....meer »»

K.K. Downing: “Geïmproviseerde solo’s zijn het moeilijkst te kopiëren”

Voormalig Judas Priest-gitarist over zijn gitaarspel en zijn nieuwe album

K.K. Downing vertrok in 2011 na meer dan veertig jaar bij de Britse metallegende Judas Priest. Na bijna tien jaar stilte verschijnt op 1 oktober het debuutalbum ‘Sermons Of The Sinner’ van zijn ni.....meer »»

Video bij de PRS test in Gitarist 367

Mark Lettieri's signaturegitaar is een superstrat met veel mogelijkheden

De test van de PRS Fiore uit Gitarist 367, oktober 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 367

In Gitarist 367, oktober 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsni.....meer »»

Video bij de Fender test in Gitarist 367

De eenvoudige Noventa Tele en Strat zijn toppers op elk niveau

De test van de Fender Noventa Telecaster en Stratocaster uit Gitarist 367, oktober 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

De Gibson Sessions video's en het debuutalbum van La Belle Époque

Danny van Tiggele nodigt 15 van zijn favoriete artiesten uit voor 'Volume 1'

De afgelopen maand publiceerden we elke week een nieuwe video in de serie Gibson Sessions met La Belle Époque: Blaudzun, Judy Blank, Kim Janssen en Anne Soldaat. In dit webartikel kan je ze nu alle v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken