Nili Brosh: te echt voor nep

Nili Brosh: te echt voor nep

Video en audio bij het interview in Gitarist 396, maart 2024

Nili Brosh is een van de meest begenadigde vrouwelijke shredders. De in Israël geboren en in Amerika opgegroeide gitarist neemt dit jaar haar vierde soloalbum op. Tegelijkertijd staat haar kunnen in .....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 396, maart 2024

In Gitarist 396, maart 2024 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnive.....meer »»

De zoektocht van Michiel Stekelenburg

Video en audio bij het interview in Gitarist 396, maart 2024

Het nieuwe album ‘Catharsis’ van Michiel Stekelenburg is zijn omvangrijkste soloproject tot nu toe. En tegelijk ook zijn meest persoonlijke. .....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 395, februari 2024

In Gitarist 395, februari 2024 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Pete Townshend over 50 jaar Who's Next

De video's bij het interview in Gitarist

In een splinternieuw interview in Gitarist 395, februari 2024 vertelt de architect van The Who over de hoogtepunten van de band, het album dat er nooit zou zijn, het album dat er bijna niet was gewees.....meer »»

Het kerstnummer van Gitarist is uit!

Vandaag in de winkel en gisteren, vandaag of morgen bij de abonnees in de bus

Als de post een beetje z'n best doet hebben de abonnees de nieuwe editie Gitarist inmiddels in de bus. De eerste van de nieuwe jaargang, ons 34e alweer!, nummer 394. Zie hieronder de highlights uit de.....meer »»

Subterranean Street Society in Aquarium Sessions videoserie

Drie live video's en een interview

Subterranean Street Society komt 8 maart 2024 uit met hun vijfde album, Bleep, en terwijl het trio bij ons te gast was in onze Aquarium Sessions, zat het midden in de Popronde en de Amsterdamse Poppri.....meer »»

Emily Wolfe: meer gitaar, meer woede!

De video's bij het interview in Gitarist

Op haar krachtige en emotioneel geladen nieuwe album 'The Blowback' creëert Emily Wolfe wilde klanken met soms vreemde spullen en speelt ze met meer agressie dan ooit. Haar mantra: “Ik ga er keihar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken