Hittegolf: Taylor AD27e Flametop

Hittegolf: Taylor AD27e Flametop

Video bij de test in Gitarist 375, juni 2022

“Een heel andere gitaar dan je van Taylor zou verwachten” is de strijdkreet van deze Grand Pacific dreadnought. Nieuwsgierig? Lees de test van de Taylor AD27e Flametop in Gitarist 375, juni 2022 e.....meer »»

Vertragingstactiek: hoe gebruik je delay?

Audio bij de feature-workshop in Gitarist 375

Delay, wat is dat eigenlijk? In Gitarist 375, juni 2022 leggen we uit hoe dit veelgebruikte echo-effect werkt en wat de belangrijkste begrippen zijn die je moet kennen. Dan wil je natuurlijk weten wat.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 375

In Gitarist 375, juni 2022 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnivea.....meer »»

Molly Tuttle: liefde voor bluegrass

Video en audio bij het interview en de workshop in Gitarist 374

Op haar nieuwe album 'Crooked Tree' onderzoekt flatpicker extraordinaire Molly Tuttle haar invloeden met een geweldige set eigen composities. In Gitarist 374, mei 2022 vertelt ze over haar bluegrassro.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 374

In Gitarist 374, mei 2022 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsniveau.....meer »»

John Frusciante herrijst opnieuw

Video en audio bij het interview in Gitarist 374

Op zijn eerste album met de Red Hot Chili Peppers in 16 jaar heeft John Frusciante opnieuw gedefinieerd hoe hij gitaarspeelt. In een groot nieuw interview in Gitarist 374, mei 2022 onthult John hoe hi.....meer »»

De next level: Boss Nextone Special

Video bij de test in Gitarist 374, mei 2022

De test van de Boss Nextone Special uit Gitarist 374, mei 2022 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken. Boss' nieuwste versterker neemt een grote stap richting een nieuwe werke.....meer »»

Ed Verhoeff: tribute aan John Abercrombie

Video en audio bij het interview in Gitarist 373

Na twee jaar doorschuiven komt het er eindelijk van: Ed Verhoeffs eerbetoon aan zijn in 2017 overleden vriend en collega John Abercrombie, de toonaangevend gitarist die in de jaren tachtig een van de .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken