Marty Friedman: Amerikaan in Tokio

Marty Friedman: Amerikaan in Tokio

Video en audio bij het interview in Gitarist 362

Op ‘Tokyo Jukebox 3’ stelt Marty Friedman het internationale publiek voor de derde keer voor aan zijn favoriete Japanse popmuziek. De Amerikaan in Tokio heeft inmiddels alweer twee decennia een so.....meer »»

Bluesy riff in de stijl van Keef

Audio bij de Keith Richards-feature in Gitarist 362

In de feature over de gitaren van Keith Richards in Gitarist 362, mei 2021 kun je je verlekkeren aan alle mooie gitaren die Keef in de loop der jaren heeft bespeeld. De muziek die hij daarmee maakt he.....meer »»

St. Vincent: seventies soul en goldfoils

Video en audio bij het interview in Gitarist 362

‘Daddy’s Home’ is het zesde album van Annie Clark, oftewel St. Vincent. Met deze plaat grijpt ze terug naar het New York van de jaren zeventig met dito sounds. Een van die sounds is afkomstig va.....meer »»

Open podium: The Beatles - Here Comes The Sun

Audio bij deze nieuwe workshop in Gitarist 362

In Gitarist 362, mei 2021 vind je akkoorddiagrammen, akkoordenschema, tekst en licks bij deze workshop. Pak je akoestische gitaar en capo en geniet van de prachtige arpeggio’s van deze zonnige klass.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 362

In Gitarist 362, mei 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsniveau.....meer »»

Video bij de PRS test in Gitarist 362

De Custom 24 & 24-08 bewijzen opnieuw dat de SE-reeks van PRS almaar beter wordt

De test van de PRS SE Custom 24 & 24-08 uit Gitarist 362, mei 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Yvette Young wil altijd beter worden

Playthrough, live in de studio, demo Ibanez signaturegitaar en meer extra's bij het interview in Gitarist 361, april 2021

De laatste jaren hebben we de opmars van een aantal bijzondere talenten meegemaakt, elk van hen op zoek naar een eigen identiteit op het instrument. Een van de meest spraakmakende is Yvette Young. In .....meer »»

Jamtrack: reggae

Audio bij de workshop in Gitarist 361

In Gitarist 361, april 2021 vind je de toonladders, akkoorddiagrammen en akkoordenschema bij deze workshop. Ontspan en geniet van de sound van Jamaica met onze backingtrack in reggaestijl......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken