Het akoestische nummer: speel als de meesters

Het akoestische nummer: speel als de meesters

Audio bij de workshop in Gitarist 359

In Gitarist 359, februari 2021 vind je de noten en tabs bij de workshop Speel als de meesters. Klink authentieker en word creatiever met behulp van de muzikale ideeën van de allerbeste akoestische gi.....meer »»

Het akoestische nummer: akoestische favorieten van Mark Knopfler tot Johnny Cash

Video en audio bij de workshop in Gitarist 359

Van kampvuurklassiekers tot meer geavanceerd fingerstyle-werk: breid je repertoire uit met tips & tricks voor onze favoriete akoestische nummers. In dit webartikel vind je de uitleg op video van drie .....meer »»

Video bij de PRS test in Gitarist 359

De PRS SE P20E klinkt veel duurder dan hij is. Is kleiner dan toch beter?

De test van de PRS SE P20E uit Gitarist 359, februari 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Riff van de maand: AC/DC - Shot In The Dark

Video bij de workshop in Gitarist 359

In Gitarist 359, februari 2021, vind je de akkoorddiagrammen bij deze workshop. 45 jaar na hun debuut keerde AC/DC in november terug met hun 17e album, ‘Power Up’, waarvan Shot In The Dark de eers.....meer »»

30 jaar Gitarist, 30 jaar rockiconen

De gitaren die rockgeschiedenis schreven

De afgelopen 30 jaar hebben we in Gitarist veel aandacht besteed aan de gitaren die een onuitwisbare stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van de rockmuziek en de gitaristen die ze bespeelden. In .....meer »»

30 jaar Gitarist - 30 Giveaways

Gitaren, versterkers, effecten, en nog veel meer te winnen - doe mee

We bestaan maar één keer 30 jaar en daarom pakken we deze maand groot uit in ons Gitarist 30 jaar jubileumnummer. Kies wat je wilt winnen en doe mee! .....meer »»

Video bij de Epiphone test in Gitarist 358

Epiphone Joe Bonamassa Black Beauty LP Custom: de coolste Les Paul van het jaar?

De test van de Epiphone Joe Bonamassa Black Beauty Les Paul Custom uit Gitarist 358, januari 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Video bij de Sheeran By Lowden test in Gitarist 358

S Series S03: klein in formaat en prijs, groot in geluid

De test van de Sheeran By Lowden S03 uit Gitarist 358, januari 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken