Workshop rock ‘n’ roll- en surfinstrumentals door BJ Baartmans in videoserie StageCoach Sessions

Workshop rock ‘n’ roll- en surfinstrumentals door BJ Baartmans in videoserie StageCoach Sessions

Rock ‘n ‘roll-, surf- en spaghettiwestern-instrumentals in 10 video's en met tabs

In de zevende aflevering van StageCoach Sessions reizen we mee met The Space Age Travellers, een instrumentale band rondom snarenvirtuoos BJ Baartmans. Zij brengen rock ‘n ‘roll, surf, jive en spa.....meer »»

Jamtrack: Amerikaanse punk

Audio bij de workshop in Gitarist 356

In Gitarist 356, november 2020 vind je de noten, tabs en akkoordenschema bij deze workshop. Dacht jij dat punk in 1977 in Engeland begonnen was? Dan heb je het mis; denk daar maar eens over na terwijl.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 356

In Gitarist 356, november 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Arjen Lucassen en de nieuwe Ayreon

Trailer Transitus en diverse video's vanuit de studio

Arjen Lucassen is wereldwijd geliefd vanwege de progrockopera’s met sciencefictionteksten die hij de afgelopen 25 jaar onder de naam Ayreon uitbrengt. Zijn nieuwe dubbelalbum ‘Transitus’ - metee.....meer »»

Riff van de maand: Velvet Revolver - Slither

Video bij de workshop in Gitarist 355

In Gitarist 355, oktober 2020, vind je de akkoorddiagrammen bij deze workshop. Dankzij de rauwe Les Paul/Marshall-sounds van gitarist Slash heeft deze track ook nu nog niets aan kracht ingeboet......meer »»

Video bij de Eastman test in Gitarist 355

De SB55/v is Eastmans eerbetoon aan de Les Paul Junior

De test van de Eastman SB55/v uit Gitarist 355, oktober 2020 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 355

In Gitarist 355, oktober 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsni.....meer »»

Workshop neo-soul gitaar en productie door Rory Ronde in videoserie StageCoach Sessions

Neo-soul Gitaar & Neo-soul Productions in 16 video's, met tabs en (backing)tracks

In de zesde aflevering in onze serie StageCoach Sessions presenteren we deze keer gitarist, bandleider en producer Rory Ronde, die aan de hand van twee songs uitlegt hoe hij een neo-soul gitaarpartij .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken