Niks dan licks

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 365

In Gitarist 365, augustus 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Julian Lage en zijn Collings 470 JL signaturegitaar.

Video's en meer bij het interview in Gitarist

Julian Lage brengt met ‘Squint’ zijn eerste album uit op het prestigieuze Blue Note-label. Hij nam het met zijn trio op in het jaar van covid en rassenrellen.In Gitarist 364, juli 2021, spreken we.....meer »»

Amenra: de ruimte tussen de noten

Gitarist Lennart Bossu over 'De Doorn'

Het Kortrijkse Amenra is al jaren een geliefde naam in het internationale postmetal en post-hardcorecircuit met hun trage, meeslepende sound, waarin de band vaak alles uit een beperkt aantal noten haa.....meer »»

Video bij de Vigier test in Gitarist 364

Hernieuwde kennismaking met Excalibur-instapmodel Indus

De test van de Vigier Excalibur Indus uit Gitarist 364, juli 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Video bij de Gretsch test in Gitarist 364

De budget G2215-P90 Streamliner Junior Jet Club is geen doorsnee Gretsch

De test van de Gretsch G2215-P90 Streamliner Junior Jet Club uit Gitarist 364, juli 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Anne Soldaat: opnemen bij Pablo van de Poel

Audio bij het interview in Gitarist 364

Anne Soldaat kreeg wereldwijd erkenning als gitarist, songschrijver en deeltijdzanger van Daryll-Ann. Zijn carrière na deze band is net zo imposant, of het nu als sideman van bijvoorbeeld Tim Knol is.....meer »»

Video bij de Fender test in Gitarist 364

De ’68 Custom Pro Reverb biedt klassieke Fender-klanken in een eigentijdse, draagbare uitvoering.

De test van de Fender ’68 Custom Pro Reverb uit Gitarist 364, juli 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Open podium: The Cure - Just Like Heaven

Audio bij de workshop in Gitarist 364

In Gitarist 364, juli 2021 vind je akkoorddiagrammen, akkoordenschema, tekst en licks bij deze workshop. Terwijl we nog altijd vol spanning op een nieuw album van The Cure wachten, leek het ons leuk a.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken