Universal Audio komt met nieuwe pedalen

Universal Audio komt met nieuwe pedalen

Elk met de simulatie van een specifieke versterker

Universal Audie verraste vorig jaar met de introductie van drie effectpedalen voor gitaristen, de Starlight Echo station, Golder Reverbarator en Astra Modulation Machine. Nu komt het Amerikaanse studi.....meer »»

Star's Music in Brussel breidt uit

Winkel voor gitaristen en bassisten nu ook voor alle muzikanten

Star's Music heeft in 2020 de deuren geopend van een nieuwe winkel in de Belgische hoofdstad, aan de Zuidstraat 145 in Brussel. Daar vind je 250 m² volledig gewijd aan de wereld van gitaar en basgita.....meer »»

Walrus Audio Badwater

Alles-in-één baspedaal van Walrus Audio

Zoek jij een eq, drive en compressiepedaal in een stompbox? De Badwater van Walrus Audio kan in ieder geval heel veel......meer »»

Blackstar St. James: lichtgewicht 50 watt versterkers

Combo & top, 6L6 & EL34

De nieuwe St. James buizenversterkers van Blackstar leveren 50 watt, maar zijn een stuk lichter dan je zou verwachten. Om dat te bereiken zijn ze niet over een nacht ijs gegaan......meer »»

Source Audio Atlas Compressor

Verschillende compressors in een

De Atlas Compressor van Source Audio bevat een uitgebreide verzameling compressiecircuits die de klank en het gevoel van de meest gewilde compressors weergeven, variërend van klassieke analoge effect.....meer »»

Open Dag bij Bax Music in Goes, zaterdag 28 mei

Demo-optredens & workshops, aanbiedingen, rondleiding en meer

We kunnen weer, dus laten we het dan ook gaan doen! Op naar de Open Dag van Bax Music in Goes, die na de editie in 2019 alleen streamend kon plaatsvinden. Ze hebben een mooi programma gemaakt, met een.....meer »»

Marcus King signature Orange top

Orange MK Ultra

Soulzanger en gitarist Marcus King heeft samen met Orange een signatureversterker ontworpen die in gelimiteerde oplage zal worden uitgebracht. .....meer »»

AmpMan pedaalversterker van Hughes & Kettner nu leverbaar

Met Spirit Tone Generator technologie van H&K

Een van de interessante trends van de laatste jaren is de opkomst van de pedaalversterkers. Hughes & Kettner kwam vorig jaar met de AmpMan en die is nu ruim verkrijgbaar......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken