Fender John 5 Telecaster

Fender John 5 Telecaster

Wit-rode Ghost

Fender's John 5 Ghost Telecaster is er eindelijk, compleet met killswitch, DiMarzio humbuckers en een spiegelende slagplaat. .....meer »»

Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Push 3 is er vanaf vandaag in twee versies

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er nu toch echt: Push 3 van Ableton. We gaan uiteraard nog met een testexemplaar aan de gang, maar we hebben wel al een uitgebreide presentatie gehad. .....meer »»

EHX Satisfaction Plus biedt extra mogelijkheden

Fat mode en bias- en toonregelaar geven gitaristen nog meer, eh, satisfactie

Electro-Harmonix heeft de Satisfaction Plus gelanceerd, een update met extra features van hun Satisfaction fuzzpedaal, dat geïnspireerd werd door het schurende fuzzgeluid van Keith Richards op de Sto.....meer »»

Taylor presenteert haar luxe vlaggenschip, de Builder's Edition 814ce

De Grand Auditorium in luxe vorm

Wie zich een Taylor voorstelt komt al snel bij de 814 uit: de Grand Auditorium bodyvorm met palissander achterkant en een sparren top in luxe uitvoering. Niet vreemd dus, dat het merk uit San Diego di.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Seymour Duncan HyperSwitch

Maak custom pickupconfiguraties via je telefoon

Als het aan Seymour Duncan ligt is het tijd om afscheid te nemen van de soldeerbout met de introductie van 's werelds eerste Bluetooth programmeerbare 5-weg pickup selectieschakelaar. .....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Peterson’s supernauwkeurige tuner nu nog kleiner

De StroboStomp Mini zit net zo vol met features als de veelzijdige StroboStomp HD

Peterson heeft een van de populairste gitaartuners op de markt, de StroboStomp, genomen en het enige gedaan wat hem nog populairder zou maken: hij is kleiner, pedalboardvriendelijker en net zo nauwkeu.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Fishman AFX Minipedalen

Serieuze akoestische pedalen

Fishman introduceert de NAMM een reeks van vier minipedalen die speciaal zijn ontworpen voor akoestische gitaristen......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: T-Rex Effects brengt de Binson Echorec weer tot leven

David Gilmours favoriete delay na 8 jaar eindelijk leverbaar

De legendarische magnetische trommel-echo is terug nu het Deense effectbedrijf een acht jaar durend project afrondt om de favoriet van David Gilmour nieuw leven in te blazen - en een aantal nieuwe fun.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken