Epiphone en Gibson eren Noel Gallagher

Epiphone en Gibson eren Noel Gallagher

Riviera en ES-355 voor Britpopicoon

Gibson en Epiphone eren Noel Gallagher met twee modellen. Epiphone kijkt terug naar de begindagen van Oasis, terwijl Gibson Noel's huidige favoriet nabouwt......meer »»

Release van de week: Muse - Will Of The People

Vandaag verschenen - 26 augustus 2022

‘Will Of The People’ is een feest voor liefhebbers van zware kost - van de openingstrack die het album zijn naam geeft tot het ondubbelzinnige laatste nummer We Are F*cking F*cked. We horen de gro.....meer »»

Electro-Harmonix brengt Big Muff uit voor Dinosaur Jr. gitarist

J. Mascis Ram's Head Big Muff Pi

De J Mascis Ram's Head Big Muff Pi produceert de aangename fuzzklank die even vet als helder is, overeenkomstig de sound die J al decennia lang gebruikt als zijn signatureklank......meer »»

Release van de week: Walter Trout - Ride

Vandaag verschenen - 19 augustus 2022

'Ride' is alweer het dertigste soloalbum van de inmiddels 71-jarige Walter Trout. Het is een gevarieerd album met sterke nummers en veel energiek gitaarspel geworden......meer »»

Verbeter je speeltechniek met Martin Miller en Mark Lettieri!

Video's en meer bij de speelfeature in Gitarist 378, september 2022

Of je nu les hebt gehad of hebt leren spelen met behulp van vrienden, boeken of YouTube, elke gitarist heeft wel punten waarop hij beter zou willen worden. Maar hoe doe je dat het meest effectief? In .....meer »»

StageCoach Sessions videoserie - Richard Hallebeek live, gitaarles en interview

Video's bij het artikel in Gitarist 378

In de twaalfde aflevering van StageCoach Sessions zien we een exclusieve preview van de live performance die Richard Hallebeek met zijn band gaf in de Boerderij in Zoetermeer - binnenkort op dvd en cd.....meer »»

Groeten uit Hawaï

Video bij de test van de Taylor Grand Auditorium 724ce koa in Gitarist 378, september 2022

De Californische producent van kwaliteitsgitaren kondigt een herziening van zijn 700-serie aan met de introductie van twee nieuwe koa-modellen. En koa niet voor het mooie uiterlijk maar voor de klank......meer »»

Mods & Rockers

Video bij de test van de Fender JV Modified ’50s Telecaster & ’60s Stratocaster in Gitarist 378, september 2022

Veertig jaar na de introductie van de in Japan gemaakte JV Strat en Tele brengt Fender de reeks terug met nieuwe, gemodificeerde uitvoeringen die het beste van toen en nu te bieden hebben. In Gitarist.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken