Myles Kennedy: gitaarpleziertjes uit het systeem

Myles Kennedy: gitaarpleziertjes uit het systeem

Video en audio bij het interview in Gitarist 364

Het grote publiek kent Myles Kennedy vooral als rockzanger bij Alter Bridge en Slash, maar op zijn soloalbums horen we hem ook als gitarist in een rootsy idioom. Zijn tweede album, ‘The Ides Of Marc.....meer »»

Lees Gitarist op je mobiel, tablet, of laptop

De digitale editie van Gitarist vind je via Magzine of Readly

Gitarist kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor slechts 3,49 per editie of tegen aantrekkelijke 'all you can read' abonnementsprijzen. .....meer »»

Noel Gallagher Gibson J-150

Gibson maakt signature van de iconische gitaar van Noel Gallagher

Al twintig jaar lang gebruikt Noel Gallagher zijn Gibson J-150 akoestische gitaar. Nu brengt Gibson een replica van die gitaar uit als signaturemodel. Wereldwijd zijn er slechts 200 stuks beschikbaar......meer »»

Rob O'Reilly Expressiv MIDI Pro 2

Next step in midi-gitaren

Ja, dit is een echte gitaar: zes snaren, twee Seymour Duncan pickups, Schaller mechanieken, the works. Maar wel een hele speciale........meer »»

Release van de Week: Helloween - Helloween

Vandaag verschenen: 18 juni 2021

Een titelloos zestiende album. Niet veel bands doen dat. Voor de Duitse powermetallegende Helloween is dit album echter een nieuwe start. Gitarist en mede-oprichter Kai Hansen keerde in 2016 na bijna .....meer »»

Orange komt met handgebouwde gitaar

Ik zeg Oe!

Orange introduceert de Custom Shop OE-1 gitaar. Ontworpen door de technische man achter Orange, Adrian Emsley, en met de hand gebouwd door Jason Burns van Blast Cult in Londen, is het een singlecut me.....meer »»

Sennheiser Evolution Wireless Digital

Maakt draadloos makkelijk

Sennheiser komt met een zeer handig en gebruiksvriendelijk product voor zangers, gitaristen, bassisten, maar ook voor sprekers in scholen, op beurzen en eigenlijk overal waar draadloos handig is. Met .....meer »»

inJazz presenteert streams van 8 Nederlandse jazzacts

23 en 24 juni vanuit LantarenVenster, Bimhuis, TivoliVredenburg en Paradox

Na de livestreams van vorig jaar juni, zal inJazz dit jaar een serie vooraf opgenomen concerten streamen, 16 in totaal, vanaf de eigen website en alle relevante socials. Dat gebeurt in de avonduren va.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken