Niks dan licks

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 368

In Gitarist 368, november 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Open podium: Johnny Cash - Personal Jesus

Audio bij de workshop in Gitarist 368

In Gitarist 368, november 2021 vind je de akkoorddiagrammen, akkoordenschema, tekst en riff bij deze workshop. Leer hier de riff en akkoorden van een cover die de ‘Man in Black’ aan het eind van z.....meer »»

Exclusief! Video's rondom de release van Leendert Haaksma's 12 Combustions album

Video live in de studio en Geartalk met alle drie de muzikanten

Het is zijn eerste album onder eigen naam. Leendert Haaksma presenteert 15 oktober ‘12 Combustions’, een intens instrumentaal album met alleen eigen werk. Met Gitarist maakten we tijdens de opname.....meer »»

D'Addario - de XS-serie voor akoestisch gitaar getest

Extreem dunne coating

D'Addario bracht dit voorjaar de XS snaren op de markt, speciaal voor akoestische gitaar. Steven Faber testte de snaren. Onderaan het artikel hebben we een aantal video's geplaatst die D'Addario on.....meer »»

Blackstar presenteert buizenoversturingspedalen met IR speakermodeling

Boost-, overdrive- en distortion-buizenpedalen in de nieuwe Dept. 10 serie

We leven in een tijd waarin uitstekende modelingsounds voor een budgetvriendelijke prijs binnen handbereik zijn, toch gaat het hart van veel gitaristen sneller kloppen als we het hebben over buizenove.....meer »»

Bob Marley gitaar beschikbaar voor iedereen

Guild A-20 Marley

De Guild A-20 Marley is gebaseerd op de gitaar die Bob Marley thuis gebruikte voor songwriting en is daarmee een eerbetoon aan de reggaelegende. Veel van Marley's hits uit de jaren zeventig zijn gesch.....meer »»

Release v/d Week: Racoon - Spijt is iets voor later

Eerste NL-talige langspeler

Als je het succes van hun nummer Oceaan in acht neemt, hoeft een album vol met dergelijke tracks in hun moerstaal geen grote verassing te zijn. De cynicus zou kunnen zeggen dat deze plaat een gerichte.....meer »»

Betaalbare Ibanez AZ!

AZES Standard

De AZ Essentials-serie maakt de gewilde AZ-specificaties - veel klankmogelijkheden en uitstekende bespeelbaarheid - beschikbaar in de lagere prijsklasse......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken