Release van de Week: Paul Gilbert - Werewolves Of Portland

Release van de Week: Paul Gilbert - Werewolves Of Portland

Vandaag verschenen: 4 juni 2021

Paul Gilbert is een van de populairste shredders van de muziekwereld, maar hij is veel meer dan dat. Op zijn zestiende studioalbum 'Werewolves Of Portland' bewijst hij echter nog maar eens hoe veelzij.....meer »»

Sandberg is 35 jaar

En viert het met bassen in racethema

Sandberg bestaat 35 jaar en dat wordt op een bijzondere manier gevierd. Uw hoofdredacteur - autofreak en van oorsprong afkomstig uit de autowereld - zit al dagen kwijlend bij de foto. Maar wat is nou .....meer »»

Release van de Week: Bertolf - Happy In Hindsight

Vandaag verschenen: 28 mei 2021

Toen vorig jaar de eerste lockdown zijn lange schaduw over het land uitrolde, betekende dit voor Bertolf Lentink aanvankelijk een creatieve zegen. De Zwolse rasmuzikant zag in de jaren daarvoor het le.....meer »»

Gretsch Streamliners nu ook met P-90 elementen

Semi-hollow gitaren uitgerust met FideliSonic 90s

Je vindt de nieuwe pick-ups in de G2655 en de G2622 uit de betaalbare Streamliner serie. Deze gitaren zijn ook verkrijgbaar in een versie met een tremolosysteem van Bigsby......meer »»

Zappa's beste gitaartracks volgens Steve Vai, Mike Keneally, Guthrie Govan en andere kenners

Extra artikel bij de feature in Gitarist 363, juni 2021, vanwege Zappa, the movie

De 3-cd box Shut Up 'N Play Yer Guitar kwam precies 40 jaar geleden uit, Zappa ’88: The Last U.S. Show komt op 18 juni uit en een dag eerder gaat de documentairefilm Zappa in première in de bioscoo.....meer »»

Tash Sultana laat zich niet in een hokje stoppen

Video en audio bij het interview in Gitarist 363

Met een miljard streams op zak combineert singer-songwriter Tash Sultana jazz, soul en pop op een briljant nieuw album, onderwijl gitaarspelend in een band met wortels in classic rock en blues. In Git.....meer »»

Video bij de Fender test in Gitarist 363

De 75th Anniversary Telecaster is een moderne Tele die doet wat hij moet doen

De test van de Fender 75th Anniversary Telecaster uit Gitarist 363, juni 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Open podium: Ed Sheeran - Shape Of You

Audio bij de workshop in Gitarist 363

In Gitarist 363, juni 2021 vind je akkoorddiagrammen, akkoordenschema, tekst en licks bij deze workshop. Leer de tips, trucs en technieken van ’s werelds populairste singer-songwriter, met tabulatuu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken