Weer een nieuw Fuzzpedaal van Boss!

Weer een nieuw Fuzzpedaal van Boss!

Waza Craft FZ-1w

BOSS introduceert de FZ-1W Fuzz, het nieuwste lid binnen de high-end Waza Craft-familie van compacte effectpedalen. De compleet analoge FZ-1W is tot stand gekomen door een grondige analyse van vele le.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 369

In Gitarist 369, december 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Video bij de Fender test in Gitarist 369

De Player Plus Telecaster en Stratocaster mikken op het brede publiek

De test van de Fender Player Plus Telecaster en Stratocaster uit Gitarist 369, december 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Carlos Santana: hoop en moed

Video en audio bij het interview in Gitarist 369

Op zijn nieuwe album ‘‘Blessings And Miracles’’ werkt Carlos Santana opnieuw samen met een heleboel sterren. In Gitarist 369, december 2021 praat hij met ons over PRS, improvisatie en zelfs St.....meer »»

Joe Bonamassa: op zoek naar plezier

Video en audio bij het interview in Gitarist 369

Joe Bonamassa wilde een nieuw album zonder franje, maar toch is volgens hem ‘Time Clocks’ waarschijnlijk zijn meest ambitieuze project tot nu toe. In Gitarist 369, december 2021 vertelt hij ons ov.....meer »»

Open podium: Nirvana - Polly

Audio bij de workshop in Gitarist 369

In Gitarist 369, december 2021 vind je de akkoorddiagrammen, akkoordenschema en tekst bij deze workshop. Acht akkoorden, dat is alles wat je nodig hebt om deze grungeklassieker van Nirvana in de vinge.....meer »»

Release van de Week: Sylvie Kreusch - Montbray

Vandaag verschenen - 5 november 2021

Sylvie Kreusch brengt met haar debuutalbum Montbray spannende indie en opwindende alternatieve tracks. De nummers zijn gebaseerd op de pijn, wroeging en veerkracht die ontstonden na de relatiebreuk me.....meer »»

Fender komt met uitgebreide distortion en reverb pedalen

Duel Pugilist Distortion en Dual Marine Layer Reverb

De Duel Pugilist en Dual Marine Layer geven meer mogelijkheden aan de inmiddels bekende Pugilist en Marine Layer effectpedalen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken