aanmelden
Steve Vai's nieuwe releases
Artist news 16-11-2006 05:54
Gitaargod Steve Vai is niet alleen een van de snelsten op het frettenpallet, hij speelt zich nog steeds een slag in de rondte met veel verschillende artiesten. Er zijn daarom wat aardige updates over hem te melden. De laatste grote releases waarop Steve te horen is, zijn die van Meat Loaf en cd van de maand op Gitarist.nl "Butchering The Beatles".Op Meat Loafs laatste album "Bat Out Of Hell III: The Monster Is Loose", is Steve te horen op het nummer 'Land of the Pigs'. Behalve Steve zijn op deze schijf ook artiesten als Brian May, Nikki Sixx en John 5 te horen.
» Klik hier voor de albumpagina op Gitarist.nl.

Het tweede album, strakgemixt onder het slagersmes van Bob Kulick en Brett Chassen, is Butchering the Beatles: A Headbashing Tribute. Je kunt Steve horen op de track van Alice Cooper 'Hey Bulldog'. Andere grootheden op het album zijn George Lynch, Steve Lukather en Mike Porcaro. Uiteraard zijn ook de grote hits als 'Hey Jude', 'I Feel Fine', en 'Day Tripper' in de tracklist meegenomen.
» Klik hier voor de complete artiestenlijst op de releasepagina.

Mocht je overigens de optredens gemist hebben in de Heineken Music Hall, dan kun je een aantal mooie foto's van Steve bekijken tijdens de Zappa Plays Zappa Tour. Naast foto's vind je op de Zappa Plays Zappa mini-site ook video's, mét een geweldige gitaarsolo van Steve.
» Klik hier voor de foto's.
» Klik hier voor de video's.