Jan Akkerman clinic bij Max Guitar Scheveningen

Officiele opening van nieuwe gitaarwinkel in Scheveningse haven met 31-uurs marathon zaterdag op zondag 31 oktober

Muzieknieuws 19-10-2015 10:19

Zaterdag 31 oktober om 20.00 uur kun je in de winkel van Max Guitar Scheveningen een clinic bijwonen van gitaarlegende Jan Akkerman. Zijn clinic is onderdeel van de feestelijkheden rondom de opening van de winkel, die de hele maand november zullen duren.

Max Guitar begint de openingsmaand meteen met een flinke 'pallet sale'. Zaterdag 31 oktober wordt daarvoor het startschot gegeven. En wel op een heel bijzondere manier door 31 uur lang OPEN te zijn. Van zaterdagochtend 10 uur tot zondag 5 uur. Je kunt dus de héle nacht van zaterdag op zondag terecht bij Max Guitar om gitaren uit te proberen en desgewenst aan te schaffen. Ofwel: een flinke after party na de clinic van Jan Akkerman! 

Naast zijn rol in internationaal befaamde groepen als Brainbox en Focus, heeft Jan Akkerman de afgelopen jaren samengewerkt met uiteenlopende muzikanten als BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman en Ice-T. Hij maakte meer dan een dozijn soloplaten, waarmee hij zich van zijn verschillende kanten liet zien en waarop hij zijn creativiteit de vrije loop liet gaan. Zoals ‘Tabernakel’ (1973) en zijn beroemde ‘gitaar in bed’-plaat ‘Jan Akkerman’ (1977). Dat ‘de vrije loop laten’ doet hij ook op het recente ‘Minor Details’ (2011) album, waarop hij elementen uit rock, jazz, blues en moderne dance op geheel eigen wijze combineert.

Max Guitar doet dus opnieuw van zich spreken: een topoptreden van Jan Akkerman, clinics, muziek, in-store signeersessies van bekende artiesten en pallets vól Fender, Gibson, Ibanez, PRS, boutique gitaren, startersgitaren en spetterende aanbieding. Nutty November! 'We lijken wel gek!', zegt Max Guitar. 


Lees elders op Gitarist.nl een interview met eigenaar Robbert van der Ende - klik hier

Bekijk een video over de winkel: 


zoeken
zoeken