aanmelden
Line 6 HX Stomp demo & workshop za 9 maart Boekel
Jos Kamphuis presenteert de HX Stomp bij Guitar King
Muzieknieuws 21-02-2019 11:02
De HX STOMP is de nieuwe professionele gitaarprocessor van LINE6, die de sound van de HELIX versterkers, speakercabs en effecten levert in een compact pedaal. Wil je kennismaken met de HX STOMP, of wil je tips & tricks om het maximale uit je HX STOMP te halen? Schrijf dan zaterdag 9 maart in je agenda!  

De demo en workshop worden geleid door Jos Kamphuis, modelingexpert en voorheen redacteur van Gitarist. Het belooft een gezellige middag te worden, waarbij we stoeien met apparatuur en sounds. Of je nu nieuw bent op modeling-gebied of zelfs al een HELIX of een HX STOMP hebt, je kunt meedoen op je eigen niveau en als je wilt zelfs met je eigen spullen.

Je ervaart bijvoorbeeld hoe je de HX STOMP live en bij opnames kunt gebruiken als aanvulling op je huidige backline: hoe je digitaal en analoog kunt integreren. Of hoe je de HX STOMP kunt gebruiken als handige vervanger van grote, zware en dure apparatuur. Je kunt op deze middag ook zelf spelen en tweaken aan de instellingen, om het geluid zó in te stellen dat het handig werkt en jou inspireert. Dit kan onder begeleiding van Jos Kamphuis en het personeel van Guitarking zelf.

Wat staat er op de planning?
11:00 – 13:00 uur: Demonstratie / Clinic van Jos Kamphuis over de HX STOMP en de Powercab. Jos zal eerst zelf het een en ander laten horen en vertellen, en aansluitend is er ruimte om zelf aan de slag te gaan en te ontdekken of de HX STOMP ook wat voor jou kan zijn.

13:30 – 15:00 uur: Wie zin heeft om verder de diepte in te gaan, moet zeker ook in de middag aansluiten! In dit tweede deel ervaar je hoe je het maximale uit de HX STOMP haalt. We nemen er in dit deel ook de editor-app bij. Deze overzichtelijke software werkt veel makkelijker en intuïtiever dan je misschien zou vermoeden. Heb je zelf een LINE6 HELIX of een HX STOMP, mag je deze uiteraard ook meenemen om samen met Jos en het Guitarking team de instellingen te tweaken.

Graag bij voorkeur voor dit tweede deel vooraf aangeven dat je meedoet, zodat we de techniek kunnen voorbereiden.

Dit kan via info@guitarking.nl, via Facebook,
of telefonisch, op 0492 324038.

Test in Gitarist
In Gitarist 335, februari 2019, kun je een review lezen ovewr deze HX Stomp! 

Bekijk hier een demovideo door Line 6: