Kerstcadeau! 50% DECEMBERKORTING op jaarabonnementen Gitarist, Musicmaker, Interface, De Bassist en Slagwerkkrant

Kerstcadeau! 50% DECEMBERKORTING op jaarabonnementen Gitarist, Musicmaker, Interface, De Bassist en Slagwerkkrant

Geef een jaarabonnement cadeau. Of vraag het als cadeau!

Onze magazines voor muzikanten, Gitarist, De Bassist, Slagwerkkrant, Interface en Musicmaker kan je nu met 50% korting cadeau geven of cadeau vragen. Ontvang de eerste editie van dit jaarabonnement.....meer »»

Restring Days bij Keymusic-winkels - Laat je gitaar gratis van nieuwe snaren voorzien

Martin Restring Tour & D'Addario Re-string Days

De Keymusic-winkels in Nederland en België gaan een serie restring evenementen organiseren onder de titels Martin Restring Tour en D’Addario Re-string Days: laat je gitaar gratis van een nieuw setj.....meer »»

Blackface in a box

Mad Professor Super Black

Met de Super Black brengt Mad Professor een pedaal uit dat het circuit van Fender blackface versterkers simuleert. Daarbij krijg je bovendien een overdrive......meer »»

De ultieme Mesa/Boogie combo?

Mark Five: 25 1x10 volgens Mesa de 'greatest hits' collectie van de Mark Series

Mesa/Boogie lijkt niet tot de NAMM show in januari te kunnen wachten. Groot nieuws in een klein pakket: hier is de Mark Five: 25 1x10 combo......meer »»

Release van de week: Jett Rebel - Live Forever

Vandaag verschenen - 29 november 2019

Jett Rebel kent vele gedaanten. Het afgelopen festivalseizoen heeft hij zich in trioformatie op de festivals gestort, en het beste uit de live-opnames die hij maakte zijn nu vastgelegd op Live Forever.....meer »»

Godins vernieuwde rockgitaar

Heruitgave van de Radiator serie

Originaliteit, klank en bespeelbaarheid. Dat zijn de hoofdbestanddelen van de opnieuw uitgegeven Radiator serie van het Canadese Godin Guitars......meer »»

Hook Amps' nieuwe alleskunner: de Wizard

Buizenamp met het gemak van een modeler

Hook Amps, het versterkermerk van Leendert Haaksma, heeft de Wizard uitgebracht: een moderne programmeerbare tweekanaals buizenamp die veel kan. Heel veel......meer »»

Joe Bonamassa kondigt zevende Epiphone signature aan

Ltd. Ed. 1960 Les Paul Standard 'Norm Burst' gebaseerd op "de gaafste vintage Les Paul Standard die ik ooit heb gezien" aldus JoBo

Joe Bonamassa struint continu de hele wereld af op zoek naar de mooiste vintage gitaren, maar hij vindt het ook belangrijk om in samenwerking met Epiphone betaalbare versies van die juweeltjes te make.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken