Aquarium Sessions met Jett Rebel

Aquarium Sessions met Jett Rebel

Drie songs in akoestische versie en een interview

Zaterdag 28 september speelde Jett Rebel ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Q-Factory een concert in de grote zaal. Na de soundcheck kwam Jett naar onze redactie en speelde solo vier nummers:.....meer »»

Music Man komt met nieuwe fretloze bas.

Klassieke fretloze StingRay in gelimiteerde oplage.

Music Man was het tweede kindje van uitvinder Leo Fender nadat hij Fender verkocht aan CBS. De bassen hebben generaties bassisten voortgebracht en zijn op menig plaat te horen. Nu komt er een gelimite.....meer »»

Aquarium Sessions met Emily Wolfe

Drie songs en een interview

De 29-jarige Emily Wolfe uit Austin, Texas is zangeres, gitariste en songwriter. Ze heeft sinds 2012 een solocarrière en is fervent Epiphone Sheraton-bespeelster. Op 25 september kwam ze bij ons op d.....meer »»

Kim Gordon brengt album uit.

Voormalig Sonic Youth bassiste brengt eerste album uit.

Sonic Youth was een pionierende punkband uit New York gedurende de jaren tachtig en negentig. Ze waren niet vies van experimenteren en groeide uit van ondergrondse cultband tot heuse festival headline.....meer »»

Boss vernieuwt Katana versterkerserie

Meer geluiden, meer effecten, meer features

Boss heeft een uitgebreide update aangekondigd van hun populaire Katana serie gitaarversterkers. De MkII serie maakt meer gebruik van de effectpedaaltechnologie van het bedrijf en er is een aantal gea.....meer »»

MonoNeon brengt nieuwe plaat uit.

Kleurrijke bassist komt met 19e album.

Er is maar 1 bassist die raarder gekleed gaat dan Bootsy Collins en zijn naam is MonoNeon. Deze bassist staat bekend om zijn felgroene kleding en ditto bas die (laten we eerlijk zijn) maffe filmpjes u.....meer »»

Digitale boetiekversterkers in Blackstars Silverline serie

Vijf stijlvolle modellen

Blackstars nieuwe Silverline serie levert dankzij de sterkste processor die Blackstar tot nu toe heeft gebruikt, boetiekklanken in eenvoudig te bedienen versterkers. In totaal zijn er vijf modellen, v.....meer »»

Steve Harris Signature Sansamp

Iron Maiden bassist komt met eigen Sansamp

De Britse bassist Steve Harris is de drijvende kracht achter Iron Maiden. Niet alleen schrijft hij veel nummers, ook is hij verantwoordelijk voor de over the top videoclips en talloze live-registratie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken