Rob Scallon verbreekt Guiness wereldrecord gitaareffecten

Rob Scallon verbreekt Guiness wereldrecord gitaareffecten

319 effectpedalen op een rij!

Op allerlei manieren proberen mensen een vermelding in het Guinness Book of Records te realiseren. Niets is daarbij te gek, ook niet 319 gitaarpedalen achter elkaar......meer »»

Release van de Week: Tool - Fear Inoculum

Vandaag verschenen - 30 augustus 2019

Al dertien jaar wachten de fans van Tool op een nieuw album en op social media kon je er al helemaal niet omheen. Zelfs de bekende meme-pagina's als 9Gag stroomden over van grappige plaatjes over mann.....meer »»

TC Electronic Hall of Fame 2x4 reverbpedaal

Stereo programmeerbare galm met 10 algoritmes

Nieuw van TC Electronic is versie 2x4 van Hall of Fame. Dit is een stompbox met vier footswitches. Dankzij stereo in- en outputs en midi is ie ook prima geschikt voor synths en studiogebruik......meer »»

Gibson presenteert Chris Cornell Tribute ES-335

Eerbetoon aan Soundgarden frontman

Als uitgangspunt voor deze gelimiteerde editie nam Gibson het Criss Cornell Artist model die ze samen met hem maakten en waarin veel van zijn ideeen zijn verwerkt......meer »»

Arturia 3 Delays You'll Actually Use BBD, Tape en Digitaal

Drie delays in een plug-in bundle

Arturia heeft een nieuw pakketje in hun '3 xxx You'll Actually Use' serie. In deze bundel zitten drie delay plug-ins waarvan twee gebaseerd op vintage hardware......meer »»

Klinken als Brian May was nog nooit zo makkelijk

Alle iconische sounds van de Queen-gitaarlegende in de AmpliTube Brian May-collectie

IK Multimedia’s nieuwe AmpliTube Brian May softwaresuite werd in nauwe samenwerking met de Queen-gitarist ontwikkeld en brengt al zijn geluiden bijeen in één app en daw-plug-in......meer »»

Release van de week: Robert Randolph - Brighter Days

Vandaag verschenen - 23 augustus 2019

Robert Randolph is misschien wel de grootste vernieuwer op het gebied van lapsteel en pedalsteel. Al bijna twintig jaar mengt hij de gospelbluesklanken van de sacred steel-traditie met blues, rock, so.....meer »»

Silent Recording Tutorial - Kevin Storm en Fly Rigs

Aquarium Sessions Special

Ken je dat? Dat je een track wilt opnemen, maar dat even niet via je amp en mics kunt of wilt doen? Silent recording is dan een uitstekende optie. Dat kan prima met een laptop, een interface en een of.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken