Fender Audio

Fender Audio

Nieuwe distributeur voor audioproducten

Dat je niet per se een gitarist of bassist hoeft te zijn om van Fenderproducten te genieten, bewijst Fender Audio: een spin-off van de instrument- en versterkerfabrikant. Fender Audio levert bluetooth.....meer »»

Release van de week: Bertolf - Bluefinger

Vandaag verschenen: 8 september 2023

De vorige plaat van Bertolf Lentink (‘Happy In Hindsight’) bevatte op Paul McCartney en Brian Wilson geïnspireerde popliedjes, rijk gearrangeerde songs met sterke melodieën, aanstekelijke refrei.....meer »»

IK Multimedia presenteert iRig HD X

Uitgebreide en compacte interface

iRig HD X is het nieuwe vlaggenschip van de iRig gitaarinterfacefamilie, met de meeste functies. Deze nieuwe iRig interface heeft een volledig nieuwe behuizing met meerkleurige LED-signaalindicatoren .....meer »»

Release van de Week: Traversus - The Only Way Is Through

Vandaag verschenen: 2 september 2023

'The Only Way Is Through' is de eerste EP van Traversus. Er is echter nergens aan te horen dat het om een debuut gaat; de jonge band uit Emmen laat een verrassend volwassen sound horen, die ergens tus.....meer »»

John Mayer verzilvert samenwerking met Martin

Martin brengt twee John Mayer jubileummodellen uit plus twee gitaren in de SC- en 15-serie

Martin kondigt vier nieuwe modellen aan, waaronder twee John Mayer signaturegitaren ter viering van de 20e verjaardag van het populaire OM-28JM model. De andere twee gitaren zijn een betaalbare toevoe.....meer »»

Release van de Week: Vandenberg – Sin

Vandaag verschenen: 25 augustus 2023

Drie jaar geleden verraste Ad Vandenberg de rockwereld met ‘2020’, het eerste Vandenberg-album in 35 jaar. Op een opvolger hoefden we minder lang te wachten: ‘Sin’ verschijnt vandaag en is in .....meer »»

Gitaarspelen zoals At The Gates: deathmetal - ESP School Of Metal met Kevin Storm

Episode 4 van een vijfdelige videoserie

Gitarist presenteert de videoserie ESP School Of Metal: vijf lesvideo’s waarin je metalgitaar in vijf verschillende stijlen leert spelen, geschikt voor elk niveau. De perfecte gitarist voor dit proj.....meer »»

Videotutorial van Bertolf van de track Team Hoover van zijn aanstaande nieuwe album

Bertolf nam Bluefinger op met de beste bluegrass-muzikanten van Nashville

Voor Bertolf is het allemaal met bluegrass begonnen: hij was er als kind al door gegrepen. Het moest dus een keer gebeuren dat hij met een bluegrassplaat zou komen. En die plaat is er nu. Bertolf vond.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken