Release van de Week: Julian Sas - Stand Your Ground

Release van de Week: Julian Sas - Stand Your Ground

Vandaag verschenen - 5 april 2019

Julian Sas komt vandaag uit met zijn nieuwe album ‘Stand Your Ground’. Het is het tiende studioalbum van deze Nederlandse bluesrocker en zijn zestiende als we de live albums meetellen. Hij present.....meer »»

Phil Jones Bass naar W-Music

En PJB lanceert de Micro 7

Phil Jones Bass, afgekort tot PJB, lanceert met de Micro 7 een nieuwe, ultracompacte basversterker. Het merk maakte eveneens bekend dat W-Music de nieuwe distributeur is voor de Benelux......meer »»

Premiere van onze Aquarium Sessions videos

Ethan Johns With The Black Eyed Dogs bij ons op de redactie!

Met trots presenteren we de première van Aquarium Sessions: miniconcerten bij ons op de redactie! Ethan Johns With The Black Eyed Dogs is de eerste formatie die onze kleine videostudio bezocht! Resul.....meer »»

Seymour Duncan Dark Sun Digital Delay + Reverb

Mark Holcombs favoriete Andromeda- en Silver Lake-geluiden in één pedaal

Seymour Duncan heeft samen met gitarist Mark Holcomb - bekend van de progressieve metalband Periphery - een pedaal ontwikkeld met oneindig lijkende delay- en reverb-mogelijkheden. Onder de naam Dark S.....meer »»

Travelers Guitars introduceert de CL-3BE akoestische basgitaar

Nieuwe akoestische basgitaar voor extra speelgemak

Travelers Guitars komt met hun nieuwe akoestische basgitaar, de CL-3BE. Het instrument is aanzienlijk kleiner dan een standaard instrument. Het is een driekwart model en hij heeft een lengte van 23.35.....meer »»

YouTube-kanalen voor de gitarist - deel 4

Jared Dines en Eddie van der Meer

YouTube is een oneindige bron van beeldmateriaal. Ook op muziekvlak heeft het platform veel te bieden en het aantal YouTube-kanalen op het gebied van muziek maken groeit. Een maand lang - op woensdag .....meer »»

Devin Townsend komt met nieuw signature model

De Framus Masterbuilt Townsend 7-string is opvolger van het zessnarige model

De Canadese zanger, gitarist, songwriter en producer Devin Townsend, die zijn album ‘Empath’ onlangs heeft vrijgegeven, komt met zijn nieuwe signature gitaar: de Framus Masterbuilt Townsend Stormb.....meer »»

Release van de Week: Devin Townsend - Empath

Vandaag verschenen - 29 maart 2019

De Canadese zanger, gitarist, songwriter en producer Devin Townsend komt vandaag uit met zijn nieuwe album, Empath. Hij zet zijn Devin Townsend-project even in de ijskast met deze eerste solo-release .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken