Verslag Gear Talk op Gitarist Stage bij Max Guitar

Verslag Gear Talk op Gitarist Stage bij Max Guitar

Custom Shop onder de loep

We kenden MaxGuitar Gear Talk al van de YouTube video’s waarop J.B. Meijers en Pablo van de Poel ons een inkijkje geven in hun sound en de spullen die ze gebruiken. Donderdag 16 juni vond de eerste li.....meer »»

Festival Bombarie in Jaarbeurs Utrecht 23-26 juni

Makersfestival met workshops, masterclasses en optredens

Vanaf donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni organiseren Jaarbeurs en Zimihc samen Festival Bombarie in de Jaarbeurs te Utrecht. Deel je kunsten en pak samen het podium. Ontmoet gelijkgestemden t.....meer »»

Drie nieuwe gitaren van Guild

Te zien op de Summer NAMM

Guild timmert de laatste jaren flink aan de weg met de immer uitbreidende Newark St. Collection, de introductie van de Westerly akoestische serie en het opzetten van een nieuwe Amerikaanse fabriek waa.....meer »»

Keymusic breidt uit in Apeldoorn en Ninove

Vier nieuwe Keymusic winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Brussel en Ninove.

Keymusic is de grootste muziekwinkelketen van de Benelux sinds ze de winkels van Feedback overnamen. De Belgische winkels zijn begonnen in Sint Niklaas, de Nederlandse winkels hebben hun roots in Rock.....meer »»

Ibanez gitaardemo met Paul Waggoner

Gitaarwizard 22 juni bij Bax-shop Rotterdam

Wie een gitaargrootheid wil zien, moet woensdagavond 22 juni naar Bax-shop Rotterdam komen. Daar geeft de Amerikaanse progressieve metalgitarist Paul Waggoner een spectaculaire gitaardemonstratie. Zij.....meer »»

Bogner La Grange

Grommen als ZZ Top

De Bogner La Grange werd vorig jaar aangekondingd en liet lang op zich wachten. Hij is nu eindelijk op de markt!.....meer »»

Topgitaristen op North Sea Jazz 2016

Van pure jazz tot rock 'n soul

North Sea Jazz neemt bij onze redacteuren altijd een speciale plaats in. Andere zomerfestivals leveren natuurlijk ook heel veel goede muziek op, maar North Sea Jazz is voor ons toch dé plek om bijzond.....meer »»

Tascam iXR

Onderweg opnemen

Wil je altijd en overal opnemen? Dan heeft Tascam wat leuks! De Tascam iXR is een mobiele audio-interface voor de flexibele opnamefreak. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken