Joyo R-09 Vision

Joyo R-09 Vision

18 modulatie-effecten in een pedaaltje van minder dan 90 euro

Pedalenbouwer Joyo komt met een betaalbaar modulatie-effect. Dankzij 18 aanwezige effecten is er genoeg rede tot keuzestress. Ook taptempo en onafhankelijk regelen van parameters behoort tot de mogeli.....meer »»

Schecter komt met betaalbaar Nick Johnston model

Aziatische versie van het customshopmodel

Het customshop signaturemodel van de Canadese gitarist Nick Johnston blijkt zo populair dat Schecter dit jaar komt met een versie in de Aziatische Diamond serie......meer »»

Altitudes + Attitude

Akoestisch in Amsterdam

Als twee wereldberoemde bassisten in het voorprogramma van Slash spelen en ze hebben een dagje vrij? Dan bellen ze de derde wereldberoemde bassist die toevallig een café heeft in de plaats waar je be.....meer »»

Maxon komt met jubileumversie van de OD808

Eerste 40 exemplaren gesigneerd door Tube Screamer-ontwerper Susumu Tamura

Maxon, het bedrijf achter het legendarische OD808 pedaal dat later werd omgedoopt tot de Ibanez TS808 Tube Screamer, komt met een heruitgave om het veertig jarig bestaan van de OD808 te vieren......meer »»

Navarone in finale van The voice of Holland

Drummer Robin Assen: Bij The Voice draait alles om de 2 minuten live spelen op tv

Vrijdag 22 februari 2019 staat de Nijmeegse band Navarone in de finale van The voice of Holland. De deelname en de voorspoedige triomftocht van de band richting deze finale is uniek: Navarone is namel.....meer »»

Release debuutalbum van Komodo

Vintage exotic rock ‘n’ roll met Tommy Ebben en Gino Bombrini

Komodo maakt vintage exotic rock ‘n’ roll, volgens gitaristen Gino Bombrini en Tommy Ebben. En exotisch is hun titelloze debuutalbum zeker: een frisse combinatie van psychedelische rock en inheems.....meer »»

IM Peter Tork

Monkee overleden na strijd tegen kanker

Op 21 februari is Peter Tork overleden. De acteur, zanger en songwriter was natuurlijk bekend van The Monkees. Tork werd 77 jaar en leed al langere tijd aan een kanker......meer »»

Gitarist Poll Awards bekendgemaakt!

Gitaristen van het jaar en Gitaargear van het jaar

De uitslag van de Gitarist Poll is bekend. In 24 categorieën hebben de lezers van Gitarist magazine gekozen wat ze afgelopen jaar het beste vonden. De beste gitaristen, de beste nieuwe spullen. Vin.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken