Basnoten Gitarist 269 - workshop

Basnoten Gitarist 269 - workshop

Positiespel deel IV

In Gitarist 269, augustus 2013, vind je het notenwerk bij deze workshop. Nog eenmaal blijven we stilstaan bij positiespel – je weet wel: snel over de hals vliegen zonder je hand scheef te zetten. Deze.....meer »»

Op de plaat: Aynsley Lister

Echt en organisch klinkende blues

Vier jaar na ‘Equilibrium’ komt Aynsley Lister met zijn zeer gevarieerde tiende album 'Home'. Zijn beste tot nu toe, vindt de Britse bluesgitarist. In Gitarist 269, augustus 2013 vind je een artikel o.....meer »»

Line 6 brengt update uit van POD HD500

HD500X is vanaf heden beschikbaar

Het vlaggenschip van Line 6, de POD HD500 heeft in de HD500X een update gekregen met een nog krachtiger processor......meer »»

Nederlands snarenmerk McDee

McDee wil prijs laag houden met webshop

Bluesgitarist Steven van der Nat vond dat het toch goedkoper moest kunnen, een setje snaren.
Wat volgde was een zoektocht naar een fabrikant die snaren maakt waar Steven tevreden over kan zijn......meer »»

North Sea Jazz video en audio

Integrale concerten on demand te beluisteren en te bekijken

North Sea Jazz vond 12, 13 en 14 juli voor de achtste keer in Rotterdam plaats, drie dagen lang in een uitverkochte Ahoy’. Jaarlijks is het dé plek om grote gitaristen en bassisten als Santana, Kurt R.....meer »»

North Sea Jazz Dag 3

De derde dag op North Sea Jazz was Kurt Rosenwinkel-dag. Een prachtig concert en een interessante Q&A van drie kwartier. We lagen aan z'n voeten! Maar er was meer moois, het coole spel van Isaiah Shar.....meer »»

North Sea Jazz Dag 2

Zoals het North Sea Jazz betaamt trok er op Dag 2 van het festival een stoet aan de meest uiteenlopende gitaristen en bassisten aan ons voorbij. Van roots tot flamenco. Een verslag door Steven Faber......meer »»

North Sea Jazz Dag 1

Larry Graham, Mark King, Santana en Prince op één podium

North Sea Jazz opende op vrijdag 12 juli 2013 voor de achtste keer in Rotterdam zijn deuren. Op Dag 1 maakte Seasick Steve grote indruk, was Santana op dreef en zagen we een hele reeks minder bekende,.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken