Videorecensies Ampeg Street Team

Videorecensies Ampeg Street Team

De Ampeg GVT15-112 combo 5x getest

In Gitarist 248 lanceerden we in samenwerking met Ampeg een wedstrijd waarbij de winnaars een Ampeg GVT15-112 combo thuisgestuurd zouden krijgen, die ze vervolgens in een videorecensie zouden moeten b.....meer »»

Mijn Nieuwe Marshall JMD:1 Head

Vrijdag een nieuwe Marshall JMD:1 Head gekocht! Wat een sound en wat een mogelijkheden!!!! Echt een veelzijdige Amp......meer »»

Gitaarkamp 13 t/m 16 jaar

16 t/m 21 juli in het MHC in Amstelveen

Ben je 13, 14, 15 of 16 jaar en wil je deze zomer een week lang van alles doen wat te maken heeft met gitaarspelen? Zoals het meedoen met workshops, het bijwonen van clinics van bekende artiesten en v.....meer »»

Gitaarkamp 16 t/m 19 jaar

23 t/m 28 juli in het MHC in Amstelveen

Ben je 16, 17, 18 of 19 jaar en wil je deze zomer een week lang van alles doen wat te maken heeft met gitaarspelen? Zoals het meedoen met workshops, het bijwonen van clinics van bekende artiesten en v.....meer »»

Jim Marshall In Memoriam

The Father Of Loud (1923-2012)

Jim Marshall, oprichter van het wereldberoemde Marshall Amplification, is op 88-jarige leeftijd overleden. Dit werd 5 april bekend gemaakt op de website van het bedrijf, dat dit jaar zijn 50-jarige be.....meer »»

John Petrucci & Misha Mansoor

Progmetal nú: playlists bij het artikel in Gitarist 254

In Gitarist 254 kun je een dubbel-interview lezen met Dream Theater's John Petrucci en Periphery's Misha Mansoor. Twee generaties progressieve metal op één bank: progmetal nú! Niet bekend met beide, o.....meer »»

Mijn gitaarwereld: Anna Calvi

Beeld en geluid bij het artikel in Gitarist 254

In Gitarist 254 kun je Anna Calvi's antwoorden lezen op de vragen in Mijn Gitaarwereld. De Britse gitariste - die weinig op heeft met de akoestische gitaar - gooide hoge ogen met haar debuutplaat 'Ann.....meer »»

Julian Sas: Nederlandse bluesheld

Playlists bij het interview in Gitarist 254

Neerlands bluesrock-gitarist nummer één Julian Sas, gekozen door de lezers van Gitarist, bracht begin dit jaar zijn nieuwste plaat 'Bound To Roll' uit. In Gitarist 254 kun je een uitgebreid interview .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken