Guitar Matrix festival met Terrie Hessels van The Ex

Guitar Matrix festival met Terrie Hessels van The Ex

Op 9 juni kun je terecht op de derde editie van Guitar Matrix festival. Deze keer is onder andere Terrie Hessels van The Ex te gast. Hessels staat bekend om zijn eigenzinnige benadering van het instru.....meer »»

Vintage Revolution PedalPro en Pedalino

Demonstratievideo bij de test in Gitarist 255

Op pagina 56 t/m 59 van Gitarist 255, juni 2012, vind je de test van de PedalPro van het jonge Nederlandse bedrijf Vintage Revolution. Gitarist Rogier Schneemann van de band Azure en Max De Iulis en D.....meer »»

Jason Mraz playlists

Beeld en geluid bij het interview in Gitarist 255

In Gitarist 255, juni 2012, kun je een interview lezen met gitarist en songwriter Jason Mraz. Met een akoestische gitaar, zijn stem en zijn talent heeft Jason Mraz zijn liedjes van het Californische c.....meer »»

Playlists George Kooymans

Beeld en geluid bij het interview in Gitarist 255

George Kooymans heeft meer songs geschreven die in ons collectieve geheugen zijn blijven hangen dan alle andere songwriters van Nederland bij elkaar. En net op het moment dat je denkt dat het wel niet.....meer »»

Arjen Lucassen: Lost In The New Real

Videoplaylist bij het artikel in Gitarist 255

In Gitarist 255 kun je lezen over de gear die Arjen Anthony Lucassen heeft gebruikt op zijn soloalbum ‘Lost In The New Real’. We hebben bij dit artikel een YouTube playlist voor je samengesteld met li.....meer »»

Netwerken op Jazzdag

Netwerkevent en showcases op 22 juni in Rotterdam

De Jazzdag is een niet te missen podium voor alle spelers uit de Nederlandse jazzwereld. Op de Jazzdag in Rotterdam, vrijdag 22 juni, kan je netwerken, panels, workshops en presentaties bijwonen, en s.....meer »»

Mijn Gitaarwereld: Scott Gorham

Beeld en geluid bij het artikel in Gitarist 255

In Gitarist 255 doet Thin Lizzy's Scott Gorham een paar gitaarbekentenissen in Mijn Gitaarwereld. Hij vertelt onder andere wat de duurste gitaar was die hij ooit kocht, welk effect hij bij zich moet h.....meer »»

50 essentiële akkoorden - deel 2

Audio bij workshop Gitarist 255

Op pagina 72 t/m 78 van Gitarist 255 van juni 2012 vind je deel 2 van de workshop ‘50 essentiële akkoorden.’ Speel je nog steeds dezelfde akkoorden en ben je het zat? Kijk dan eens naar deze vijftig a.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken