Tosin Abasi bij Feedback Rotterdam

Tosin Abasi bij Feedback Rotterdam

19 maart clinic gitarist Animals As Leaders

Feedback Rotterdam en Ibanez presenteren op maandag 19 maart a.s. een gratis toegankelijke clinic van Tosin Abasi, virtuoos op de 8-snarige gitaar en lid van Animals As Leaders......meer »»

Satch 3D-film te zien bij Pathe

Live-registratie Joe Satriani in de bios én op dvd

Shredkoning en Chickenfoot-gitarist Joe Satriani brengt deze maand een concertfilm uit in 3D. 'Satchurated 3D' is de live-registratie van Joe’s optreden in het Canadese Montreal, eind 2010. De film za.....meer »»

Ronnie Montrose overleden

IM Gamma-, Montrose- en sessiegitarist

Ronnie Montrose is afgelopen zaterdag overleden aan de gevolgen van prostaatkanker. Montrose was een veelgehoorde sessiegitarist op platen van o.a. Herbie Hancock, Van Morrison, Edgar Winter Group en .....meer »»

Yuri Landman en WORM

Prototypes beschikbaar in de studio

Prototypes van alle instrumenten van Yuri Landman zijn beschikbaar in de WORM GeluidsStudio in Rotterdam. Muzikanten kunnen zich uitleven met de Home Swinger, de Empire State Rocker, de Caterpillar Dr.....meer »»

Tomatito in de Benelux

Flamencogitarist naar Amsterdam, Eindhoven en Brugge

Tomatito is een van de belangrijkste flamencogitaristen van dit moment. Hij komt deze maand naar Nederland en België voor concerten in Theater Carré in Amsterdam (9), het Muziekgebouw in Eindhoven (23.....meer »»

Afstellen van mijn Ibanez RGA 72 TQMZ-TGB

Het goed afstellen van een gitaar is zeer en zeer belangrijk! Laat altijd even kijken of je gitaar beter afgesteld kan worden!.....meer »»

De NAMM 2012 Video's

Video's die we schoten in Anaheim, Californië

Uitgerust met een camera ging het Gitarist-team op pad tijdens de NAMM show 2012 in Anaheim, Californië. We zagen onder andere de nieuwe Fender Kurt Cobain en Johnny Marr signatures, George Benson die.....meer »»

Workshop Basnoten: Soleren

Bassolo Led Zeppelin's John Paul Jones

Nog één keer een workshop over soleren waarin wij wederom uitgaan van de über jamtoonladder: E mineur pentatonisch. We nemen vandaag een beroemde baslijn/solo als voorbeeld, The Lemon Song van Led Zep.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken