Gelders Popweekend

Gelders Popweekend

Gesel XL in Arnhem

Komend weekend (vrijdag 24 en zaterdag 25 februari) vindt op diverse locaties in Arnhem het Gelders Popweekend Gesel XL plaats. Het programma bestaat onder meer uit showcases, cd-presentaties en works.....meer »»

Doe mee aan DuvelVibes Challenge

Download , interpreteer en win!

Op 20 februari is op DuvelVibes.nl de DuvelVibes Challenge van start gegaan. Download (gratis) tracks van Eric Vloeimans, Gare du Nord (foto), Bruut! of Ruben Hein, doe ermee wat je wilt en upload jou.....meer »»

Nieuwe gitaarlessen op yourguitarworkshop

Door de drukte is het me ontschoten jullie op de hoogte te houden maar dat wil niet zeggen dat er geen nieuws te melden was. Sterker nog: er zijn weer heel wat nieuwe instructie video's van gitaar kla.....meer »»

Benefiet voor Joep Pelt

Gitarist herstellende van zwaar auto-ongeluk

Gitarist-zanger en Radio 6-presentator Joep Pelt is zwaargewond geraakt bij een auto-ongeluk in Zuid-Afrika. Pelt was daar in januari op vakantie samen met zijn vrouw Hester, die bij het ongeluk om he.....meer »»

NAMM 2012: het laatste beursnieuws

Retro versterkers, George Benson en effecten inladen

De NAMM is alweer afgelopen. Op de eerste twee dagen zagen we natuurlijk veel nieuwe producten maar ook opmerkelijke trends. Het volledige verslag kun je natuurlijk lezen in de maart-editie van Gitari.....meer »»

Video's cd presentatie De Avonduren

Kapabels kronieken in muziek gevat

Kapabel, de man met de verhalen, oftewel Abel Aelvoet is rapper, tekstdichter, verhalenverteller en creatief brein achter De Avonduren. Dit project presenteerde op 27 januari 2012 haar gelijknamig deb.....meer »»

Amsterdam Guitar Festival 2012

Met clinics van o.a. Harry Sacksioni en Paulus Schäfer

Tien gitaarconcerten, vier clinics en een gezamenlijk diner met 150 gitaarliefhebbers. Zaterdag 3 maart kunnen gitaristen terecht op het Amsterdam Guitar Festival 2012 in de Badcuyp aan de 1e Sweelinc.....meer »»

Joost Zoeteman speelt Barney Kessel

Een ode aan een meestergitarist

Gitarist Joost Zoeteman bracht in 2011 de cd 'Salute to Barney Kessel' uit, op het album bijgestaan door contrabassist Taeke Stol. Een negen nummers tellende ode aan een van Zoetemans grootste inspira.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken