Jubileumeditie Twents Gitaar Festival

Jubileumeditie Twents Gitaar Festival

13 t/m 16 mei in Theater Concordia, Enschede

Van donderdag 13 t/m zondag 16 mei vindt in Theater Concordia te Enschede voor de vijfde maal het Twents Gitaar Festival plaats, met concerten en masterclasses van topgitaristen op de klassieke gitaar.....meer »»

Clinic Victor Wooten

18 mei in Feedback, Rotterdam

Victor Wooten geeft dinsdag 18 mei een clinic in Feedback in Rotterdam. De bassist van Béla Fleck & The Flecktones staat bekend om zijn technische bekwaamheid en kan de meest onwaarschijnlijke basritm.....meer »»

Orange maakt computer

'All-in-one Computer Amplifier Speaker'

Ja, je leest het goed: het Britse versterkermerk Orange komt dit jaar (als het goed is al in juni) met een pc, de OPC. Zelf beschrijven ze het als een 'all-in-one Computer Amplifier Speaker'. Het appa.....meer »»

De ultieme bluesgitaarles deel 3

Audio bij workshop Gitarist 230

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 230 van mei 2010 vind je het derde en laatste deel van de workshop ‘De ultieme bluesgitaarles’, vol tips van de beste bluesgitaristen ooit. Of je nu pas begint of al e.....meer »»

Win een gesigneerde Jackson

Doe mee met de 'Shred-A-Thon' wedstrijd

Ter ere van de nieuwe clip van de metalband Revocation kun je nu kans maken op een gesigneerde Jackson gitaar, wanneer je meedoet aan de 'Shred-A-Thon' wedstrijd. Film jezelf terwijl je het nummer .....meer »»

Roadburn smeult onder stof en as

Vulkanologische problemen blijken geen beperking

Roadburn, het veelzijdige heavy muziekfestival, gehouden van 15 t/m 17 april in 013 en het Midi Theater in Tilburg, verlegde grenzen en verruimde de geest......meer »»

Red Witch effecten

Bijzondere pedalen uit Nieuw-Zeeland

Ben Fulton uit Nieuw-Zeeland – niet te verwarren met Michael Fuller van Fulltone – maakt bijzondere effectpedalen onder de naam Red Witch. De serie van zes pedalen omvat een tremolo, phaser, chorus, f.....meer »»

John Frusciante beste gitarist

Volgens poll BBC Radio 6

Volgens de bezoekers van de website van BBC Radio 6 is John Frusciante (ex-Red Hot Chili Peppers) de beste gitarist van de afgelopen dertig jaar. Op nummer twee eindigde Les Paul-icoon Slash, gevolgd .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken