Vintage Statesboro' akoestische bas

Vintage Statesboro' akoestische bas

Met zeer scherpe prijs

Vintage kennen we als een budgetmerk, maar de kwaliteit is altijd verrassend goed. Dat komt mede door de onderdelen en elektronica van zustermerk Wilkinson. Het merk komt nu met een zeer betaalbare, v.....meer »»

Epiphone Jack Casady Bass

In twee te gekke nieuwe kleuren

De Epiphone Jack Casady gaat alweer bijna 25 jaar mee en in die tijd is de bas alleen maar populairder geworden. Steeds meer bekende artiesten spelen er mee en af en toe komt Epiphone met een nieuwe k.....meer »»

Ga je podcasten? AKG biedt totaalpakket Podcaster Essentials

AKG Lyra usb-microfoon, AKG K371-hoofdtelefoon, Ableton Live 10 Lite, verbindingskabels en online cursus

AKG brengt met de Podcaster Essentials voor € 299,- een alles-in-één podcaster-kit op de markt die bestaat uit een AKG Lyra usb-microfoon, een AKG K371-hoofdtelefoon, Ableton Live 10 Lite, een onl.....meer »»

Peter Frampton in boekvorm

Gitaargod schrijft biografie

Do You Feel Like I Do? - A Memoir, heet het boek dat Peter Frampton samen met Alan Light schreef. Het behandelt het roerige leven van de sympathieke gitarist van The Herd, via Humble Pie, zijn solosuc.....meer »»

Boss TB-2W

Terug naar de roerige jaren zestig met de Sola Sound Tone Bender

Boss werkt samen met Sola Sound voor de Boss TB-2W: een van de pedalen waarop we niet kunnen wachten. Het nieuwe fuzzpedaal is gebaseerd op de beroemde Sola Sound Tone Bender Mk. II van halverwege de .....meer »»

Meer Epiphone-nieuws

De terugkeer van de archtops

In ons interview met Gibson-baas JC Curleigh - je vindt een link naar de video in dit nieuwsbericht - kon je al horen dat er veel meer met Epiphone gaat gebeuren. Vorige week lanceerden we de solidbod.....meer »»

Release van de week: Lee Ritenour - Dreamcatcher

Vandaag verschenen - 4 december 2020

Jazzveteraan Lee Ritenour speelt al zestig jaar gitaar. Maar een album dat volledig in het teken van zijn gitaarspel staat was er nog niet. Tot nu, want 'Dreamcatcher' is het eerste sologitaaralbum va.....meer »»

Fender Tash Sultana Stratocaster

Signature voor Australische topgitariste

Tash Sultana is zo groot dat ze in Nederland de Ziggo Dome uitverkoopt. De Australische - die vaak met een loopstation speelt - krijgt van Fender haar eigen signature-model, dat per direct verkrijgbaa.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken