Release van de week: Marcel Serierse en Tim Langedijk - Telegrams

Release van de week: Marcel Serierse en Tim Langedijk - Telegrams

Vandaag verschenen - 9 oktober 2020

Wat doe je als je opeens thuis zit door de lockdown? Drummer Marcel Serierse nodigde gitarist Tim Langedijk uit om een blues in te spelen bij zijn drumpartij. Wat ontstond was de EP Telegrams......meer »»

De gitaarwereld rouwt

Reacties op het overlijden van Eddie Van Halen

Gisteren overleed gitaargrootheid Eddie Van Halen. De hele muziekwereld reageert op zijn overlijden en we hebben enkele reacties voor je onder elkaar gezet......meer »»

Eddie Van Halen is overleden

In Memoriam en ons interview uit 2016

Dinsdag 6 oktober, 22.00 uur meldde Wolf Van Halen via Twitter dat zijn vader Eddie Van Halen is overleden aan de gevolgen van kanker, 65 jaar oud. In 2016 kreeg onze auteur Oscar Timans de zeldzam.....meer »»

Release van de week: Oasis – What’s The Story (Morning Glory) 25th Anniversary

Vandaag verschenen - 2 oktober 2020

Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat What’s The Story (Morning Glory) van Oasis uitkwam, slechts 14 maanden na hun klassieke debuut Definitely Maybe. Om dit jubileum te vieren brengt Big Broth.....meer »»

D-Addario Auto Lock gitaarstraps

Klemt automatisch vast aan de draagbandknop van je gitaar

De Auto Lock Guitar Strap van D'Addario is een gitaarband met straplock. De lock werkt met een veer en klemt automatisch vast aan de draagbandknop en laat niet meer los - tenzij je dat wilt natuurlijk.....meer »»

Taylor presenteert de Grand Theater - de koffer met cijferslot gaat open, 1 oktober 2020!

Kleinste 'grote' Taylor

Taylor Guitars presenteerde zijn nieuwe Grand Theater model wereldwijd tijdens een online live-event. Deelnemers hadden de gitaar vooraf ontvangen in een koffer met cijferslot......meer »»

Boss brengt nieuw Octave pedaal uit

OC-5, meest veelzijdige octaver tot nu toe

De nieuwe Boss OC-5 Octave verenigt de functies van de klassieke OC-2 en de modernere OC-3 en voegt enkele nieuwe functies toe......meer »»

Release van de week: Ayreon - Transitus

Vandaag verschenen - 25 september 2020

Arjen Lucassen pakt weer eens uit. Transitus is een nieuw groots Ayreon project, waarover hij ons vertelt: “Mijn droom is om een film te maken. Gewoonlijk begin ik altijd met de muziek, maar dit kee.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken