Veel nieuws van Harley Benton

Veel nieuws van Harley Benton

Thomann-huismerk gaat vol voor de bas

We hebben al eerder een versterkertop van Harley Benton getest, maar nu is er een complete serie tops, combo's en speakerkasten uitgekomen, van Thomann's betaalbare huismerk. Hier lees je alles van de.....meer »»

Fender Brent Mason Telecaster

Favoriet van de Nashville studiogigant

Fender introduceert de Brent Mason Telecaster in de Stories Collection. Van deze gitaar komt een productieversie en een Customshop model uit. Deze laatste in een zeer gelimiteerde oplage van 60 stuks......meer »»

Electro-Harmonix Cntl Knob

Expressiepedaal, maar dan anders

Met Electro-Harmonix's Cntl Knob statische expressiepedaal haal je meer uit je pedalen......meer »»

Anniversary model voor zeventigste verjaardag Esquire

Fenders oermodel is in vier kleuren beschikbaar

In 1950 zag Fenders eerste solidbody elektrische gitaar het levenslicht: de Esquire. Dit model met enkele cutaway en een element vormde de basis van wat later de Telecaster zou worden. Om zijn zeventi.....meer »»

Jimi Hendrix 50 jaar later - playlist

Topgitaristen over hun favoriete Hendrix-nummer

Genie, visionair… Jimi Hendrix is waarschijnlijk de grootste rockgitarist ooit. Op 18 september 2020 is het 50 jaar geleden dat hij veel te vroeg overleed, slechts 27 jaar oud. In Gitarist 354, se.....meer »»

Release van de week: Michael Landau - Liquid Quartet Live

Vandaag verschenen - 21 augustus 2020

De sound op ‘Liquid Quartet Live’ zal niet heel verrassend zijn voor wie Michael Landau kent, maar de Amerikaan heeft zijn relaxte, nachtelijke grooves die ergens op het grensgebied tussen blues, .....meer »»

Buena Vista Cuba - StageCoach Sessions videoserie met Jesus Hernandez

Workshop Cubaanse gitaar in 9 video's, met tabs en backingtrack

In alweer de vijfde aflevering in onze serie StageCoach Sessions presenteren we deze keer de Cubaanse gitarist Jesús Hernández, die aan de hand van twee songs alles uitlegt over de ‘Cubaanse gitaa.....meer »»

Tears For Fears - The Seeds Of Love

Superdeluxe box voor mythisch album

Het kostte vier jaar om op te nemen, het budget overschreed een miljoen pond en als je naar de lijst met muzikanten kijkt valt je mond open. Als er één album een superdeluxe box verdient is het daar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken