Zomereditie Gitarist met Beatles Special nu in de winkel - of bestel 'm bij ons

Zomereditie Gitarist met Beatles Special nu in de winkel - of bestel 'm bij ons

We versturen Gitarist voor € 6,90 inclusief verzendkosten

In deze Beatles Special: De gitaren van The Beatles (John’s Rickenbacker, George’s Gretsch, Paul’s Höfner, plus Gibsons, Epiphones en Strats) en gitaarsounds van The Beatles: StageCoach Session.....meer »»

Nieuwe Offset modellen in Fender Player Serie

Mustang, Dou-Sonic en Mustang Bass

Fender brengt vijf nieuwe modellen uit in de Player Serie. De vier gitaren en basgitaar zijn allemaal shortscale modellen met een offset body. Met deze modellen worden gelijk nieuwe kleuren geïntrodu.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 353

In Gitarist 353, augustus 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Gitaarsounds van The Beatles door Jac Bico in onze videoserie StageCoach Sessions

12 Beatles songs in 7 video's door de gitarist van The Analogues

In onze videoserie StageCoach Sessions analyseert Analogues-gitarist Jac Bico de gitaarsounds van The Beatles. Hij bespreekt in 7 video's de gitaren, effecten, versterkers en typische Beatles-trucs aa.....meer »»

Debuteer met Blackstar's Debut versterkers

Nieuwe modellen voor de beginnende gitarist

Met de Debut serie brengt Blackstar een vervanger uit voor de LT-Echo beginnersversterkers......meer »»

Jamtrack: rockabilly

Audio bij de workshop in Gitarist 353

In Gitarist 353, augustus 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Zet je haar in het vet en oefen je beste rockabillylicks met onze backingtrack in jarenvijftigstijl......meer »»

Riff van de maand: Tool - Schism

Video bij de workshop in Gitarist 353

In Gitarist 353, augustus 2020, vind je het notendiagram bij deze workshop. Het derde album ‘Lateralus’ markeerde de overgang van alt-rock naar progressieve art-rock van Tool. En met succes: met d.....meer »»

Cory Wongs Plugin

Funkgitaar- en bassounds van Neural DSP

Neural DSP heeft aan zijn lijst van plugins de Archetype toegevoegd, met de versterker- en effectsounds die Cory Wong het liefst gebruikt. En, het is niet alleen geschikt voor gitaar, maar werkt ook p.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken