ESP E-II Horizon-III FR & M-I Thru NT - test uit Gitarist 366

ESP E-II Horizon-III FR & M-I Thru NT - test uit Gitarist 366

Rockmachines

Een superstrat met Floyd Rose en een eenvoudige metalgitaar, beide uit ESP’s E-II-toplijn. Kwaliteit gegarandeerd......meer »»

Laney Cub-Super12 - test uit Gitarist 366

Boetiekversterker voor weinig

Laney’s nieuwe combo ziet er goed uit, klinkt goed en is zeer betaalbaar......meer »»

Sennheiser Evolution Wireless Digital - test uit Gitarist 366

Dubbel draadloos

Het nieuwe draadloze systeem van Sennheiser, de Evolution Wireless Digital, doet de wenkbrauwen omhoog krullen van aangename verbazing. Dat verklappen we maar vast!.....meer »»

Nux Loop Core Deluxe Bundle - test uit Gitarist 366

Handig looperpedaal voor live-gebruik

Nux (spreek uit: njoe-ex) is een Chinees merk dat een hele range aan - veelal digitale - muziekproducten biedt, van multi-effecten tot elektronische drums en digitale piano’s. Voor de gitarist is he.....meer »»

Flight Sakura Soprano & Fireball Tenor - test uit Gitarist 366

Een grote vlucht voor ukeleles

Het merk Flight is opgericht door ukelele-enthousiasten in Slovenie. Vanaf 2019 worden de instrumenten gedistribueerd door Hal Leonard, de grootste muziekuitgeverij ter wereld. Het huidige programma o.....meer »»

Ibanez AZS 2209H & 2200F - test uit Gitarist 365

Super teles

Toen Ibanez de AZ-serie presenteerde hadden weinigen verwacht dat ze zo populair zou worden. Het waren nu eenmaal niet de eerste superstrats. Gaat hetzelfde lukken met de AZS-lijn?.....meer »»

Jackson Pro SL2P MAH HT - test uit Gitarist 365

Gestileerde metal

Jackson kwam dit jaar met een hele collectie nieuwe gitaren in de Pro-serie. Wij kregen daarvan een nieuwe Soloist ter test, Jacksons originele superstratmodel dat teruggaat tot 1984......meer »»

Javatar Parlor - test uit Gitarist 365

Zoetgevooisd

In Gitarist 362 (mei 2021) testten we de twee eerste modellen van Javatar Guitars, het nieuwe, aan Homestead gelieerde akoestische gitaarmerk. Deze grand auditorium en dreadnought worden op de voet ge.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken