Gretsch G2215-P90 Streamliner Junior Jet Club - test uit Gitarist 364

Gretsch G2215-P90 Streamliner Junior Jet Club - test uit Gitarist 364

Nieuw lid

Een Gretsch solidbody met een geschroefde hals? Wij waren ook verbaasd. En dat bleven we tijdens het testen van deze Junior Jet Club........meer »»

Vigier Excalibur Indus - test uit Gitarist 364

Vakmanschap

Vigier loopt al jaren mee en heeft een reputatie opgebouwd met goed ontworpen, moderne en progressieve gitaren. Nu hun Excalibur een belangrijke verjaardag viert, nemen we het instapmodel mee voor een.....meer »»

Zoom G6 Multi-Effects Processor - test uit Gitarist 363

Gestroomlijnde vloerprocessor

Met de nieuwe G6 introduceert Zoom een multi-effect en ampmodeler met modern uiterlijk en eenvoudige bediening.....meer »»

Source Audio SA250 Ultrawave - test uit Gitarist 363

Multiband processor voor op de vloer

De Ultrawave van Source Audio is een multibandprocessor. Dit betekent dat je signaal in meerdere frequentiebanden wordt onderverdeeld en je per band de hoeveelheid van het effect kunt bepalen. In het .....meer »»

DAddario XS - test uit Gitarist 363

Nieuwe gecoatte snaar van DAddario

Met de introductie van de XS snaren heb je bij D’Addario de keus uit drie soorten gecoate snaren: de EXP, XT en XS. Is bij de EXP snaren de windingdraad gecoat, bij XT en XS wordt de coating na het .....meer »»

Homestead Uke T Mango - test uit Gitarist 363

Homesteads tenorukelele

De stemming van een tenorukelele is hetzelfde als van zijn kleinere zussen (G-C-E-A), maar de grotere mensuur en body dragen bij aan meer speelgemak en een forser geluid......meer »»

Fender 75th Anniversary Telecaster - test uit Gitarist 363

Diamanten en parels

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat Clarence Leonidas Fender het bedrijf oprichtte dat de geschiedenis van de populaire muziek voor altijd zou veranderen. Deze Anniversary Tele herinnert ons daaraan......meer »»

Cort Core-OC Blackwood - test uit Gitarist 363

Kort en goed

Corts nieuwe Core-serie biedt hoge kwaliteit voor een wel zeer vriendelijke prijs. Wij keken naar het Blackwood-model......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken