JHS Pedals Legends of Fuzz - test uit Gitarist 356

JHS Pedals Legends of Fuzz - test uit Gitarist 356

Fuzztopia

Wat krijg je als je een effectbouwer en -verzamelaar zijn favoriete fuzzcircuits laat uitbrengen? De Legends of Fuzz-serie, met de Smiley, Supreme, Bender & Crimson!.....meer »»

LTD Eclipse ’87 Custom & LTD Phoenix-1000 - test uit Gitarist 356

Klassiekers in een eigentijds jasje

LTD geeft weer een nieuwe draai aan twee klassieke modellen. Hebben ze wat weten toe te voegen?.....meer »»

Sire U5 - test uit Gitarist 356

Veelzijdige tank van een shortscale

In vijf jaar tijd veroverde Sire met hun bassen de wereld. Goedgebouwde instrumenten met een veelzijdige voorversterker voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kan de nieuwe U5 de hype opnieuw waarmaken?.....meer »»

MXR Timmy - test uit Gitarist 356

Een publieksversie van een geliefde cultklassieker

Paul Cochrane's oorspronkelijke Tim overdrive van eind jaren negentig werd goed ontvangen, maar was behoorlijk groot. Daarom kwam Cochrane in 2004 met de Timmy, een kleinere versie met slechts vier k.....meer »»

Nobels ODR-1 BC - test uit Gitarist 356

Een nieuwe versie van die andere groene overdrive

De ODR-1 is populair bij de pro’s maar onbekend bij het grote publiek. Ontwerper Kai Tachibana wilde een drivepedaal dat net zo natuurlijk reageerde op zijn gitaar als zijn bluesy klinkende 40-watt .....meer »»

Taylor GTe Grand Theater - test uit Gitarist 356

Sympathiek en speels

Na een zwaar voorjaar, toen gitaarfabrieken door de lockdown tijdelijk hun deuren moesten sluiten, gaan veel gitaarmerken er inmiddels weer vol tegenaan. Taylor introduceert zelfs een heel nieuwe body.....meer »»

Fender American Acoustasonic Stratocaster - test uit Gitarist 355

Onbeperkte expressie

Precies een jaar na de introductie van de American Acoustasonic Telecaster onthult Fender de Stratocaster-versie. Is het dezelfde gitaar in een andere vorm of iets nieuws? We zoeken het uit….....meer »»

Ibanez AE275-LGS - test uit Gitarist 355

Terug naar het magnetische element?

Ibanez komt met een aantrekkelijk geprijsde akoestische gitaar met een magnetische pickup. Een stap terug of een stap vooruit?.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken