Guild Starfire I Jet90 - test uit Gitarist 357

Guild Starfire I Jet90 - test uit Gitarist 357

Golden boy

Zestig jaar na de introductie van de oorspronkelijke Starfire verrast Guild ons met deze gouden beauty. Is hij de naam Starfire waardig?.....meer »»

One Control BJF-S66 - test uit Gitarist 357

Compacte bruut

De Zweed Björn Juhl heeft een goede reputatie opgebouwd met handgebouwde boetiekeffecten en -versterkers. Helaas wel met een stevig prijskaartje. Nu komt hij in samenwerking met de firma One Control .....meer »»

Sire Larry Carlton H7, L7 & S7 - test uit Gitarist 357

Van koninklijke signatuur

Sire maakte snel naam in de baswereld met zijn Marcus Miller-modellen. Nu hebben ze voor een aantal gitaarmodellen Larry Carlton om advies gevraagd......meer »»

IK Multimedia Z-Tone DI - test uit Gitarist 357

Met IK direct aan de slag

IK Multimedia is een bekende naam als het gaat om softwaremodeling en hun meest recente product is eerder een creatieve tool dan een interface. Diep van binnen is de Z-Tone een DI-box. Inderdaad, daar.....meer »»

Earthquaker Devices Plumes - test uit Gitarist 357

Kan een overdrivepedaal de aarde laten beven?

Als hoeksteen van vrijwel elke pedalenplank is een goede overdrive essentieel. Er is keus genoeg, met een enorm aantal imitaties van toonaangevende scheurbakken. Earthquaker Devices doet daar niet aan.....meer »»

Ears4U Stage in-ears - test uit Gitarist 356

Custom made in vier smaken

Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier verschillende custom made in-ears met een uitgesproken sound en een bijna eindeloos aanbod aan finishes......meer »»

Heritage H-535 - test uit Gitarist 356

Het juiste hout

Wat krijg je als je klassieke modellen van hoge kwaliteit bouwt op een historische locatie? Heritage Guitar Inc, een 35 jaar jong merk......meer »»

Hook Wizard - test uit Gitarist 356

Duizendkunstenaar

Een gitaarversterker die alles kan, bestaat dat? De Hook Wizard komt een eind in de richting….....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken