Fender Audio bluetooth-speakers - test uit Gitarist 393

Fender Audio bluetooth-speakers - test uit Gitarist 393

Drie bijzondere bluetooth-speakers

Fender Audio levert drie bijzonder vormgegeven bluetooth-speakers, waarvan er een ook een kleine gitaarversterker is......meer »»

Koch Little Gristle - test uit Gitarist 393

Moderne tweed-amp

De Little Gristle is de tweede signatureversterker van gitaarvirtuoos Greg Koch (geen familie) bij Koch - een geslaagd huwelijk van vintage en modern......meer »»

Universal Audio compacte pedalen - test uit Gitarist 393

Wat je ziet is wat je krijgt

Universal Audio maakt met deze nieuwe serie hun emulaties beschikbaar in een kleiner en betaalbaarder formaat......meer »»

Córdoba Fusion 12 Rose II - test uit Gitarist 393

Vereniging van twee werelden

Córdoba introduceert in zijn reeks ‘fusion’gitaren de 12 Rose II. Een hybride- of crossover-model: nylonsnarig, met veel kenmerken van een staalsnarige gitaar. Voor wie is zo’n gitaar bedoeld?.....meer »»

Marshall Studio JTM Head - test uit Gitarist 393

Terug naar de bron

En weer voegt Marshall een versterker toe aan de populaire Studio- collectie; de JTM komt daar andere compacte herscheppingen van klassiekers als de 25/50 Silver Jubilee, JCM800 en 1959SLP tegen......meer »»

Eko Tero & Aire V-NOS - test uit Gitarist 393

Traditiegetrouw net even anders

Eko’s V-NOS-serie bestaat uit hoogglans gelakte T- en S-type gitaren met een vintage esthetiek en moderne functionaliteit. Deze aanpak is inmiddels net zozeer onderdeel van de traditie als de modell.....meer »»

Fender Vintera II ‘60s Stratocaster & ‘50s Nocaster - test uit Gitarist 393

Slight return

De oorspronkelijke Fender Vintera-modellen uit 2019 gaven een goed beeld van de Fenders uit een specifieke ‘vintage’ periode. Wat voegen de Vintera’s uit 2023 daaraan toe?.....meer »»

Guild Polara Kim Thayil - test uit Gitarist 392

Het wachten waard

De Guild S-100 is voor Kim Thayil wat de Les Paul is voor Slash. Nu is er dan eindelijk een signaturegitaar voor de gitarist die naam maakte met Soundgarden......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken