Niks dan licks

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 353

In Gitarist 353, augustus 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Gitaarsounds van The Beatles door Jac Bico in onze videoserie StageCoach Sessions

12 Beatles songs in 7 video's door de gitarist van The Analogues

In onze videoserie StageCoach Sessions analyseert Analogues-gitarist Jac Bico de gitaarsounds van The Beatles. Hij bespreekt in 7 video's de gitaren, effecten, versterkers en typische Beatles-trucs aa.....meer »»

Jamtrack: rockabilly

Audio bij de workshop in Gitarist 353

In Gitarist 353, augustus 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Zet je haar in het vet en oefen je beste rockabillylicks met onze backingtrack in jarenvijftigstijl......meer »»

Riff van de maand: Tool - Schism

Video bij de workshop in Gitarist 353

In Gitarist 353, augustus 2020, vind je het notendiagram bij deze workshop. Het derde album ‘Lateralus’ markeerde de overgang van alt-rock naar progressieve art-rock van Tool. En met succes: met d.....meer »»

Microfoonkeuzes voor elektrische gitaar in videoserie StageCoach Sessions door Jay-P

Jan-Peter Beijersbergen a.k.a. Jay-P laat in zes video's zijn microfoonkeuzes zien en horen

Ook al zijn gitaar, effecten en versterker helemaal voor elkaar, en speelt de gitarist de sterren van de hemel, dan nog kan het als een natte krant klinken in de studio. Want niets is zo bepalend voor.....meer »»

Riff van de maand: Thin Lizzy - Whiskey In The Jar

Audio bij de workshop in Gitarist 352

In Gitarist 352, juli 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Dit was al een bekend Iers volkslied toen Thin Lizzy er een cover van uitbracht en geen enkele andere versie rockt zo hard als d.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 352

In Gitarist 352, juli 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnivea.....meer »»

Jamtrack: drop-tuned progmetal

Audio bij de workshop in Gitarist 352

In Gitarist 352, juli 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Stem je gitaar lager voor deze Jamtrack, geïnspireerd door de progmetalhelden......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken