Fender lanceert Susan Tedeschi Telecaster

Fender lanceert Susan Tedeschi Telecaster

De signature is gebaseerd op haar 1993 American Standard met TBX tooncircuit

Fenders signature Telecaster voor Susan Tedeschi, afgewerkt in Aged Caribbean Mist met een schildpad slagplaat, is het evenbeeld van haar originele Tele – wel echter zonder de handtekeningen van BB .....meer »»

Eko Tribute Series

Klassieke modellen voor een prikkie

De Eko Tribute Series biedt gitaren die gebaseerd zijn op de klassieke elektrische modellen, voor een scherpe prijs. Of je nu een beginner bent op zoek naar een instapmodel of een gevorderde gitarist .....meer »»

17 gratis concerten op het inJazz Festival 26 juni in Amsterdam en 27 juni in Rotterdam

Check de nieuwste jazzformaties uit Nederland en Italië!

Het inJazz Festival geeft de ruimte aan bands die genres overstijgen. Zowel jonge talenten als gevestigde namen laten de nieuwste ontwikkelingen in de jazz en aanverwante genres horen, met zeker ook t.....meer »»

Tiki Uke, de uitgebreide reeks ukeleles van Lag

Ukelele, Baby Guitar en Bass Ukelele

Met de Tiki Uke serie presenteert Lâg maar liefst zeven lijnen instrumenten die verschillende formaten ukeleles, baby guitars en bass ukeleles omvatten. Natuurlijk zijn deze kleine instrumenten ideaa.....meer »»

ESP-signatures met Metallica op tour door Europa

De Vulture en de KH-V zijn er nu ook in LTD-versies

Metallica tourt tot en met 14 juli door Europa en James Hetfield en Kirk Hammett hebben daarbij natuurlijk een hele set ESP-gitaren in het rek staan. Hetfield's Vulture en Hammett's KH-V zijn er nu oo.....meer »»

Jet Guitars - de series en de test van de JS-850 FR

Hard rocking axes

Jet Guitars heeft maar liefst negen verschillende series die een breed scala aan modellen omvatten. De gitaarontwerpen zijn veelal bekend, maar veel aandacht gaat uit naar de uitvoering met vaak mooie.....meer »»

Jesse van Ruller Trio fenomenaal op het Bridge Guitar Festival

Masterclass op de Guitar Convention en trioconcert op Bridge Around Town

In Gitarist 398, mei 2024 hebben we Jesse van Ruller geïnterviewd, in aanloop naar het Bridge Guitar Festival. Met zijn melodisch sterke partijen en zijn creatieve effectgebruik is Jesse van Ruller h.....meer »»

Gitarist Poll Awards 2024 uitgereikt!

Jaarlijks kiezen de lezers van Gitarist wie ze ‘het beste’ van het afgelopen jaar vonden, in diverse categorieën. Op de Bridge Guitar Convention, zaterdag 1 juni in Muziekgebouw Eindhoven hebben .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken