Release van de week: Paul Gilbert - 'TWAS

Release van de week: Paul Gilbert - 'TWAS

Vandaag verschenen - 26 november 2021

Wie zegt dat kerstmuziek en de kunsten van een gitaarvirtuoos niet samengaan? Paul Gilbert bewijst dat dat prima kan. Hij liet zich inspireren door de manier waarop artiesten als Nat King Cole, Ella F.....meer »»

ESP opent showroom in Berlijn

Alle series vertegenwoordigt bij importeur Sound Service

In Berlijn is een showroom van ESP Guitars geopend, waar enkele van de meest exclusieve high-performance elektrische gitaren uit de Customshop van het merk te vinden zijn, naast topmodellen uit de Ori.....meer »»

Fender komt met vereenvoudigde Acoustasonic Tele

Mexicaanse Acoustasonic Player Telecaster

Fender heeft de Acoustasonic serie uitgebreid met de Acoustasonic Player Telecaster. Gebouwd in Ensenada, Mexico, biedt hij een gevarieerde set geluiden voor een toegankelijke prijs. Na vijf jaar van .....meer »»

Laat je gitaar gratis re-stringen tijdens Amsterdam Guitar Heaven

Actie van D'Addario en Keymusic - komende zaterdagmiddag 20 november

Laat je akoestische of elektrische gitaar gratis voorzien van nieuwe D'Addario snaren! Dat kan tijdens Amsterdam Guitar Heaven, komende zaterdag 20 november. .....meer »»

Luister de 'Co Live' podcast met interview Jack Pisters over Amsterdam Guitar Heaven

Twee uur muziek en toelichtingen in het kader van Amsterdam Guitar Heaven op 20 november

Komende zaterdag 20 november vindt Amsterdam Guitar Heaven plaats in Q-Factory Amsterdam. Co de Kloet heeft er gisteren in zijn programma Co Live! op Radio 2 Soul & Jazz Co twee uur lang aandacht aan .....meer »»

Brussel heeft met Star's Music een nieuwe, bijzondere gitaarwinkel in huis

Grote winkel voor gitaristen en bassisten

Star's Music heeft in 2020 de deuren geopend van een nieuwe winkel in de Belgische hoofdstad, aan de Zuidstraat 145 in Brussel. Daar vind je 250 m² volledig gewijd aan de wereld van gitaar en basgita.....meer »»

Release van de week: New Cool Collective - Yunikōn

Vandaag verschenen – 12 november 2021

Begin dit jaar verplaatste het in Amsterdam gevestigde New Cool Collective het epicentrum naar Rotterdam om in de studio van producer Simon Akkermans hun nieuwe album op te nemen. De verandering van o.....meer »»

Supro Delta King 10 is ideale thuisversterker voor rock en blues

5 watt en genoeg mogelijkheden

De Delta King 10 is de middelste van de drie Delta King versterkers van Supro. Met zijn 5 watt en 10 inch luidspreker is hij ideaal voor gebruik in huis en bij repetities. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken