Niks dan licks - nieuwe workshop!

Niks dan licks - nieuwe workshop!

Audio bij de workshop in Gitarist 341

In Gitarist 341, augustus 2019 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze nieuwe workshopserie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie.....meer »»

Video bij de PRS test in Gitarist 341

SE Paul’s Guitar & Paul’s Guitar: tweemaal de signaturegitaar van Paul himself

De test van de PRS SE Paul’s Guitar & Paul’s Guitar uit Gitarist 341, augustus 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Jamtrack: garagerock revival

Audio bij de workshop in Gitarist 341

In Gitarist 341, augustus 2019, vind je de noten, de tabs en het akkoordenschema bij deze workshop. Ga terug naar het begin van deze eeuw en speel mee met deze track in garagerockstijl!.....meer »»

Video bij de Fender amp-test in Gitarist 341

‘62 Princeton Chris Stapleton Edition: Fender klassieker met tweaks

De test van de Fender ‘62 Princeton Chris Stapleton Edition uit Gitarist 341, augustus 2019, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Riff van de maand: U2 - Vertigo

Audio bij de workshop in Gitarist 341

In Gitarist 341, augustus 2019, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Deze maand bestuderen we een puike riff van U2’s altijd inventieve gitaaricoon, The Edge......meer »»

Summer NAMM 2019: Ampeg Heritage 50th Anniversary SVT

Ampeg's vlaggenschip is jarig

De Ampeg SVT bestaat 50 jaar en daarom lanceerde het Amerikaanse merk - dat tegenwoordig in handen van Yamaha is - een nieuwe versie op de Summer NAMM. Misschien is het wel de beste SVT ooit?.....meer »»

Nieuwe Gibsons getest in Gitarist 340, juli 2019

Een Les Paul Standard uit de Original Collection en een Les Paul Tribute uit de Modern Collection

Gibson kwam op de NAMM Show in januari met een nieuwe 25 modellen sterke elektrische gitaar- en basgitaarlijn. Natuurlijk waren we bij Gitarist heel nieuwsgierig. We kregen voor onze test uit de Origi.....meer »»

Kemper presenteert Profiler Stage

Volledige Kemper aan je voeten

Door zijn Profiler en Remote samen te voegen, creëert Kemper een krachtige en flexibele Stageversie, ideaal voor livegebruik......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken