Basnoten: rechterhandtechniek deel 2

Basnoten: rechterhandtechniek deel 2

Octaven pakken met Paul Turner

Door de terreur van de gitaartabs op internet focussen we ons meestal op de linkerhand, maar deze zou geen bestaansrecht hebben zonder zijn rechter wederhelft......meer »»

Pimp je oude buizenradio

Tikvoet Buizenversterkers helpt een handje

Op zoek naar dat klassieke gitaargeluid uit de jaren vijftig en zestig? Voor een klassieke Vox mag je ondertussen een flink bedrag neerleggen. Tikvoet Versterkers uit Eindhoven biedt uitkomst: bouw ee.....meer »»

Guitar Matrix String Extravaganza in MuzyQ

Blokkenschema is bekend

Op 15 december is er weer een Guitar Matrix String Extravaganza in MuzyQ Amsterdam. Met onder andere clinics, gigs en testrooms en artiesten als Timo Somers, Marcel Coenen en Joop Wolters. Het blokken.....meer »»

Nieuwe stompboxes van Mesa/Boogie

Van lichte boost tot full-burn distortion

Mesa/Boogie is er dit jaar vroeg bij. Nog voor de feestdagen kondigt de versterkergigant uit Californië vier nieuwe stompboxes aan die op de NAMM 2013 te zien zijn......meer »»

Gitarist Media Lounge op Amsterdam Electric

9 december in Melkweg, Amsterdam, met Andy Summers, Adrian Belew e.v.a.

Andy Summers, Adrian Belew e.v.a komen voor live-interviews en akoestische optredens naar de Gitarist Media Lounge, die zondag 9 december vanaf ’s middags twee uur in de Mediaroom van de Melkweg plaat.....meer »»

Grote openingshow Amsterdam Electric Guitar Heaven

Rabozaal Melkweg met grote revue van gitaristen en bassisten

Vrijdag 7 december staan drie podia in de Rabozaal van de Melkweg in Amsterdam opgesteld om van de ene in de andere gitaaract te vallen, van jazz tot metal, van world tot rock. Presentatoren Leo Blokh.....meer »»

Doe mee aan Plug ’n Play

Partituren en mp3's 'Aid': download en doe mee! Inschrijven tot 1 december!
  • 30-11-2012 11:11 |

Doe mee aan het Plug ’n Play Guitar Orchestra met Adrian Belew op 9 december in de Melkweg in Amsterdam. Maar liefst 200 gitaristen en bassisten spelen samen onder leiding Tom Trapp. Solist is Adrian .....meer »»

Ongeluk tourbus Marcus Miller

Concerten en clinic afgelast

Marcus Miller en zijn reisgezelschap zijn zondag 25 november bij een busongeluk in Zwitserland lichtgewond geraakt. De chauffeur van de tourbus kwam bij het incident om het leven. De optredens die gep.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken