Het Shred- ABC

Het Shred- ABC

Alle aspecten van shred in één special

Van alternatepicking tot Zappa. In Gitarist 263 (februari 2013) duiken we volledig in de wereld van shred! Hier op Gitarist Extra hebben we een playlists met aanvullend én inspirerend materiaal verzam.....meer »»

Django Reinhardt: vrije geest

Spotify- en YouTube-playlist bij het artikel in Gitarist 263

Er zijn maar weinig gitaristen in de historie van het instrument die zoveel devotie oproepen als de van origine Belgische zigeunervirtuoos Django Reinhardt. Bijna zestig jaar na zijn dood zorgt z’n aa.....meer »»

Roland en Boss nieuws van de NAMM

Nieuws van de beursvloer

De redactie van Gitarist is afgereisd naar L.A., Anaheim, Californië om op de jaarlijkse NAMM show te ontdekken wat we dit jaar voor productnieuws kunnen verwachten. De eerste verrassingen kwamen van .....meer »»

NAMM Show Preview

Wat kunnen we verwachten op de beurs in L.A. 23-27 januari?

Van donderdag 24 tot zondag 27 januari opent de NAMM, de grootste muziekbeurs ter wereld in Anaheim, Californië, haar deuren voor professionals uit de muziekindustrie. Een paar nieuwtjes zijn al uitge.....meer »»

NAMM Show Preview

Wat kunnen we verwachten op de beurs in L.A. 23-27 januari?

De Gitarist redactie reist deze week wederom af naar Anaheim, Californië om op de jaarlijkse NAMM show te ontdekken wat we dit jaar voor productnieuws kunnen verwachten......meer »»

Ben jij 'De Beste Gitarist van Nederland'?

Roodshow en Gitarist zijn op zoek! Doe mee vóór 1 februari!

Radio 2's Roodshow lanceert samen met Gitarist een competitie waaruit in maart De Beste Gitarist van Nederland komt rollen. Wil jij die titel verdienen en een jamsessie met Mark Knopfler winnen? Speel.....meer »»

NIEUWE LINE-UP VOOR DE BLUESFUSE?

JAWEL, EN NIET DE MINSTE RHYTHM-SECTIE.....meer »»

Al Di Meola: virtuoos, onaantastbaar

Spotify- en YouTube-playlist bij het artikel in Gitarist 263

Of hij nu wereldfusion maakt of een album met Beatles-covers, de in New Jersey geboren en getogen Al Di Meola is nog altijd een van de onaantastbare gitaarvirtuozen van onze tijd. Hij wordt dit jaar 5.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken