Vandaag Finale: 'De Beste Gitarist van Nederland'

Vandaag Finale: 'De Beste Gitarist van Nederland'

Vrijdag 1 maart, Vorstin, Hilversum, 14.00-16.00 uur
  • 22-02-2013 23:02 |

Vandaag spelen Tijs Groen, Jente Hummel en Niels Onstenk in de Finale van 'De Beste Gitarist van Nederland', zoals die de afgelopen maanden door Radio 2's Roodshow en tijdschrift Gitarist werd gehoude.....meer »»

Steve Lukather tricks & licks

Audiovoorbeelden bij de workshop in Gitarist 264

Steve Lukather bracht onlangs zijn nieuwe album ‘Transisition’ uit en eind maart komt hij voor twee optredens naar Nederland. In Gitarist 264, maart 2013, vind je het interview dat we onlangs met hem .....meer »»

Workshop Improviseren - deel 1

Audio bij workshop Gitarist 264, maart 2013

Ben je het zat om steeds maar dezelfde licks te spelen? Gitarist helpt je jezelf te leren improviseren. Bekijk de 4-pagina's lange cursus in Gitarist 264, maart 2013. Bij de drie pagina's notenwerk vi.....meer »»

Agenda highlights maart-april 2013

Meer informatie bij de Agenda in Gitarist

In Gitarist vind je iedere twee maanden een uitgebreide agenda met evenementen die voor gitaristen en bassisten interessant zijn om bij te wonen. Op Gitarist.nl vind je regelmatig uitgebreidere toeli.....meer »»

Supersemi's playlist

Spotify playlist met de beste tracks ooit gespeeld met de semi-akoestische gitaar, van Charlie Christian tot Gary Clark Jr.

55 jaar na het debuut van de toonaangevende Gibson ES-335TD kijken we in Gitarist 264, maart 2013, naar verleden en toekomst van gitaren met lucht erin en proberen we de vraag te beantwoorden waarom w.....meer »»

Basnoten: rechterhandtechniek deel 4

Chris Squire's plectrumspel

Sommige bassisten hebben met plectrumspel een volstrekt eigen sound ontwikkeld. Een goed voorbeeld is Chris Squire, bekend van de progressieve rockgroep Yes. Check de workshop in Gitarist 264, maart 2.....meer »»

Op de plaat: Death Letters

Bekijk de video van We Chant Arhythmically

In Gitarist 265 lees je een verhaal over de opnmes van het alnum van Death Letters. Bekijk hier twee video's van single We Chant Arhythmically; de officiële en een akoestische liveversie......meer »»

Dave Grohl film over Sound City

Docufilm over de Sound City studio in L.A.

Wat betekent een studio voor de sound, feel en hitpotentie van albums? Dat is de centrale vraag in de film die Dave Grohl maakte over de Sound City studio, geboortegrond van talloze hitalbums, waarond.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken